Να στείλετε μήνυμα
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > μύλος τελών καρβιδίου > Σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις

Σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: OEM/ODM

Πιστοποίηση: ISO9001

Αριθμό μοντέλου: Εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs

Τιμή: To be negotiated

Συσκευασία λεπτομέρειες: Προσαρμοσμένο πακέτο

Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες

Όροι πληρωμής: Τ/Τ, Πέιπαλ, Αλίπεϊ

Δυνατότητα προσφοράς: 100000000000PCS

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Ειδικότερα:

Τελικοί μύλοι καρβιδίου χάλυβα βολφραμίου

,

Αλτίν επικαλυμμένο τερματικό μύλο

,

Εργαλεία παραγωγής για την επεξεργασία καρβιδίου

Ποσοστό τροφοδοσίας:
Διαφέρει
Συνολικό μήκος:
38-200 χιλιοστά
Μέγεθος φλάουτου:
Διαφέρει
Υλικό:
Χάλυβας βολφραμίου
Υλικό εξεχουσών θέσεων:
Διαφέρει
επικάλυψη:
AlTiN, TiAIN, Naco, Tin, DLC, προσαρμοσμένο
Αριθμός φλάουτων:
1/2/3/4/5/6/8
Σχήμα:
Τελικό μύλο
Ποσοστό τροφοδοσίας:
Διαφέρει
Συνολικό μήκος:
38-200 χιλιοστά
Μέγεθος φλάουτου:
Διαφέρει
Υλικό:
Χάλυβας βολφραμίου
Υλικό εξεχουσών θέσεων:
Διαφέρει
επικάλυψη:
AlTiN, TiAIN, Naco, Tin, DLC, προσαρμοσμένο
Αριθμός φλάουτων:
1/2/3/4/5/6/8
Σχήμα:
Τελικό μύλο
Σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις

Περιγραφή του προϊόντος:

Τα τερματικά μύλα καρβιδίου είναι μια δημοφιλής επιλογή για εφαρμογές μεταλλουργίας λόγω της εξαιρετικής σκληρότητάς τους και της αντοχής τους στη θερμότητα.Ιδανικό για εργασίες αλεύρι που περιλαμβάνουν την κοπή και το σχήμα διαφόρων μετάλλωνΗ επιλογή ενός εργοστασίου για την απόκτηση καρβιδίου είναι μια από τις πιο σημαντικές επιλογές που πρέπει να ληφθούν υπόψη.επικάλυψη, σχεδιασμός φλάουτα, γωνία έλικας, και τις παραμέτρους κοπής.

Η ποιότητα του καρβιδίου είναι σημαντική, καθώς επηρεάζει την αντοχή στην φθορά και τη διάρκεια ζωής του εργαλείου.με υψηλότερης ποιότητας καρβίδιο που προσφέρει καλύτερη απόδοσηΠολλές μονάδες παραγωγής καρβιδίων διαθέτουν επικαλύψεις, όπως TiN (νιτρίδιο τιτανίου), TiCN (καρβονιτρίδιο τιτανίου), TiAlN (νιτρίδιο τιτανίου αλουμινίου) και AlTiN (νιτρίδιο τιτανίου αλουμινίου),που παρέχουν πρόσθετη σκληρότητα, λιπαντικότητα και αντοχή στη θερμότητα.

Ο σχεδιασμός των φλάουτων ενός τελικού μύλου είναι επίσης βασικός, καθώς μπορεί να καθορίσει την απόδοση κοπής και την εκκένωση των κομματιών.Οι μύλοι με δύο φλάουτες είναι καλύτεροι για την κοπή πιο μαλακών υλικώνΕπιπλέον, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η γωνία της έλικας ενός τερματικού μύλου καρβιδίου,όπως μια υψηλότερη γωνία θα προωθήσει καλύτερη εκκένωση τσιπ.

Τέλος, κατά την επιλογή του τερματικού μύλου πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η συγκεκριμένη εργασία μεταλλουργίας που εκτελείται, όπως η ακατέργαστη, η τελική επεξεργασία ή η σχάρα.διαφορετικές παραμέτρους κοπής, όπως η ταχύτητα τροφοδοσίας, το βάθος κοπής και η ταχύτητα σπινθήρα, μπορεί να είναι πιο κατάλληλα.

 

Εφαρμογές:

Φρεαρίσματος: Τα φρεαρίσματα κορυφής καρβιδίου χρησιμοποιούνται ευρέως στις εργασίες φρεαρίσματος για την κοπή και το σχήμα διαφόρων τύπων μετάλλων.διαμόρφωσηΤα εργοστάσια κορυφής καρβιδίου μπορούν να αφαιρέσουν αποτελεσματικά υλικό και να δημιουργήσουν ακριβή χαρακτηριστικά με υψηλή ποιότητα τελικής επιφάνειας.

Στριβή: Τα τρυπαντήρια με γεωμετρία σημείων τρυπήματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τρύπαση τρυπών στο μέταλλο.Παρέχουν ακριβή και ακριβή τοποθέτηση τρυπών και είναι κατάλληλες τόσο για εφαρμογές τρυπών μέσω τρυπών όσο και για εφαρμογές τυφλών τρυπών.

Ακατέργασμα: Τα τερματικά μύλα καρβιδίου με χοντρό πλάτος ή γεωμετρία κατεργασίας είναι ιδανικά για εργασίες κατεργασίας, όπου πρέπει να αφαιρεθούν γρήγορα μεγάλες ποσότητες υλικού.Χρησιμοποιούνται για την ταχεία αφαίρεση του υπερβολικού υλικού, αφήνοντας ένα πιο τραχύ επιφανειακό φινίρισμα που μπορεί στη συνέχεια να βελτιωθεί με πιο λεπτούς μύλους.

Τελική επεξεργασία: Τα τερματικά μύλα καρβιδίου με λεπτό ύψος ή γεωμετρία τελικής επεξεργασίας έχουν σχεδιαστεί για την επίτευξη υψηλής ποιότητας επιφανειακών επιφανειών.διασφάλιση ομαλών και ακριβών επιφανειών.

Σχήμα και 3D Τεχνική Εργασία: Τα τερματικά μύλα καρβιδίου με γεωμετρία μύτης σφαίρας ή ακτίνας γωνίας χρησιμοποιούνται για εφαρμογές σχήματος και 3D μηχανικής.καμπύλες επιφάνειες, και λεπτομερή χαρακτηριστικά.

Σκληρά υλικά: Τα τερματικά εργοστάσια καρβιδίου είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για την επεξεργασία σκληρών υλικών, όπως σκληροί χάλυβες, χάλυβες εργαλείων και κράματα.Η σκληρότητά τους και η αντοχή τους στην φθορά τους επιτρέπουν να αντέχουν στις υψηλές δυνάμεις κοπής και τις θερμοκρασίες που παράγονται κατά την επεξεργασία αυτών των υλικών.

Μεταλλουργία υψηλής ταχύτητας: Τα τερματικά εργοστάσια καρβιδίου υπερέχουν σε εφαρμογές με υψηλή ταχύτητα, όπου οι ταχύτητες κοπής είναι σημαντικά ταχύτερες από τις παραδοσιακές εργασίες μεταλλουργίας.Η σκληρότητά τους και η αντοχή τους στη θερμότητα τους καθιστούν ικανούς να αντέχουν στις υψηλότερες θερμοκρασίες που παράγονται σε υψηλές ταχύτητες κοπής.

Αεροδιαστημική και Αυτοκινητοβιομηχανία: Τα εργοστάσια κορυφής καρβιδίου χρησιμοποιούνται ευρέως στις αεροδιαστημικές και αυτοκινητοβιομηχανίες για την επεξεργασία εξαρτημάτων όπως εξαρτήματα κινητήρων, λεπίδες τουρμπίνων,Μέρη μεταφοράςΟι βιομηχανίες αυτές συχνά απαιτούν υψηλή ακρίβεια, στενές ανοχές και εξαιρετικά επιφανειακά φινίρισμα, τα οποία μπορούν να επιτευχθούν με φρεάτες κορυφής καρβιδίου.

Γενική μεταλλουργία: Τα εργοστάσια κορυφής καρβιδίου βρίσκουν εφαρμογές σε διάφορες γενικές εργασίες μεταλλουργίας, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, της κατασκευής καλούπιων, της παραγωγής εργαλείων και πετρωμάτων και των εργασιών συντήρησης και επισκευής.

 

Προσαρμογή:

Υπηρεσίες εξατομικευμένων προϊόντων

Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες OEM/ODM για εργοστάσια τερματισμού καρβιδίων, γνωστά και ως κοπτήρες φρέινγκ ή εργαλεία καρβιδίων, τα οποία είναι κατασκευασμένα από χάλυβα βολφραμίου.ο αριθμός μοντέλου των εργαλείων από καρβίδιο για την επεξεργασία ξύλου είναι διαθέσιμοςΤα εργοστάσια μας έχουν πιστοποιηθεί από το ISO9001 η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 10PCS και η τιμή είναι προς διαπραγμάτευση προσφέρουμε εξατομικευμένο πακέτο για την παράδοσηΚαι ο χρόνος παράδοσης είναι 7-15days. Οι όροι πληρωμής περιλαμβάνουν T / T, Paypal και Alipay. Η ικανότητα εφοδιασμού είναι 100000000000PCS. Η διάμετρος του σχοινιού, η ταχύτητα κοπής και η γωνία έλικας ποικίλλουν για διαφορετικά προϊόντα.

Το υλικό που χρησιμοποιήσαμε είναι χάλυβας βολφραμίου και η γωνία της έλικας περιλαμβάνει 35/38/40/45.Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες μας μπορούν να ανταποκριθούν στην ειδική σας ζήτηση.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

 • Τεχνική υποστήριξη για το εργοστάσιο τελικής παραγωγής καρβιδίων:
  • Οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης
  • Οδηγίες επίλυσης προβλημάτων
  • Υπηρεσίες αντικατάστασης και ανταλλαγής προϊόντων
 • Υπηρεσία για το εργοστάσιο κορυφής καρβιδίων:
  • Υπηρεσίες τακτικής συντήρησης και επισκευής
  • Υπηρεσίες περιοδικής επιθεώρησης προϊόντων
  • Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης επί τόπου
 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για το τερματικό εργοστάσιο καρβιδίων

Τα προϊόντα Carbide End Mill συσκευάζονται σε ένα προστατευτικό χαρτόκουτο για να διασφαλίζεται ότι το προϊόν δεν καταστρέφεται κατά τη μεταφορά.ενώ είναι επίσης ελαφρύ και εύκολο να μεταφερθείΤο κουτί περιέχει επίσης οδηγίες σχετικά με τη χρήση του προϊόντος Carbide End Mill.

Η αποστολή των προϊόντων Carbide End Mill πραγματοποιείται μέσω αξιόπιστης υπηρεσίας ταχυμεταφορών.Όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται με αριθμό επιβεβαίωσης., έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο της παραγγελίας σας.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το Carbide End Mill
 1. Ε:Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του Carbide End Mill;
  Α:OEM/ODM
 2. Ε:Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του εργοστασίου;
  Α:Εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου
 3. Ε:Από πού είναι το Carbide End Mill;
  Α:Κίνα
 4. Ε:Τι είναι η Πιστοποίηση του Τελικού Σιδηροτροφείου Καρβιδίου;
  Α:ISO9001
 5. Ε:Ποιά είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για το εργοστάσιο κορυφής καρβιδίου;
  Α:10PCS
 6. Ε:Ποια είναι η τιμή του εργοστασίου;
  Α:Για διαπραγμάτευση
 7. Ε:Ποιες είναι οι λεπτομέρειες συσκευασίας του Carbide End Mill;
  Α:Προσαρμοσμένο πακέτο
 8. Ε:Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης του εργοστασίου;
  Α:7-15 ημέρες
 9. Ε:Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής του Carbide End Mill;
  Α:Τ/Τ, Πέιπαλ, Αλίπεϊ
 10. Ε:Ποιά είναι η ικανότητα εφοδιασμού του εργοστασίου κορυφής καρβιδίου;
  Α:100000000000PCS
Παρόμοια προϊόντα
Πάρτε την καλύτερη τιμή