Αρχική Σελίδα

Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εργαλείων ακρίβειας Supal (Changzhou), ΕΠΕ έχει συμμετεχθεί στο σχέδιο, την παραγωγή και το μάρκετινγκ των στερεών εργαλείων καρβιδίου για πολλά χρόνια, με τη συνολική επένδυση περισσότερων από 10 εκατομμυρίων, και αποτελείται από μια ομάδα πεπειραμένων υπαλλήλων.

 

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή εργαλείων, έχει γίνει ένα από τα μέλη διευθυντή της ένωσης εργαλείων Changzhou Xiaxiashu. Η επιχείρηση έχει εισαγάγει το Walter και Schutte της Γερμανίας, ANCA της Αυστραλίας και τις αλέθοντας μηχανές κοπτών πέντε-άξονων NC επιπλέον, η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με τον αυτόματο ανιχνευτή κοπτών του πολυσύνθετου ανιχνευτή εξαιρετικά-ακρίβειας ZOLLER και PG1000 της EUROTECH.

 

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι: στερεός κόπτης άλεσης καρβιδίου και κόπτης επεξεργασίας τρυπών επιπλέον, μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε και να παραγάγουμε τους διάφορους μεταβλητούς κόπτες βασισμένους στις απαιτήσεις των πελατών. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενώς στην εσωτερική αεροπορία, το αυτοκίνητο, τα μηχανήματα, τη φόρμα, το πλαστικό, την ηλεκτρονική, τις ιατρικές συσκευές και άλλους τομείς λήξης υψηλής ακρίβειας.

 

Στηργμένος στη φιλοσοφία υπηρεσιών “της ακεραιότητας που βασίζεται, η κορυφή πελατών” και ο στόχος “επιζούν στην ποιότητα, αναπτύσσονται από την πίστωση”, η επιχείρηση μπορεί να παρέχει στους πελάτες τα ικανοποιητικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.

 

Η επιχείρηση έχει την ικανοποιητική ικανότητα παραγωγής στους διάφορους τύπους εργαλείων 3C για χρόνια. Γρήγορες αδιαβροχοποίηση & παράδοση, σταθερή ποιότητα! 

 

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με τους νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. εργαλείων ακρίβειας Supal (Changzhou), ΕΠΕ είναι ένα υποκατάστημα τσιμενταρισμένης ομάδας καρβιδίου Changzhou της Minglu, αρμόδιο για την επιχείρηση εξαγωγής του κεντρικού γραφείου.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2007, τα κύρια προϊόντα ήταν πρώτες ύλες καρβιδίου.

Τα επόμενα χρόνια, η επιχείρησή μας επεκτάθηκε βαθμιαία καθώς επίσης και εξοπλισμοί και ικανότητα παραγωγής.

Τώρα συμμετέχουμε κυρίως στους κόπτες άλεσης καρβιδίου, τα κομμάτια τρυπανιών και τα reamers. Η περιεκτική δύναμή μας είναι στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας εργαλείων Changzhou.

 

Κίνα Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Supal

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~60

Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd Πιστοποιήσεις