Να στείλετε μήνυμα
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Μύλοι τελών συνήθειας > Εργαλεία CNC Τεχνουργήματα τελικής κατασκευής

Εργαλεία CNC Τεχνουργήματα τελικής κατασκευής

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Τσανγκτσού, Τζιανγκσού, Κίνα

Μάρκα: SUPAL

Αριθμό μοντέλου: Οργανωτής κατασκευής

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 5PCS

Τιμή: To be negotiated

Συσκευασία λεπτομέρειες: 1.Ένα κομμάτι σε πλαστικό σωλήνα, 10 κομμάτια ανά ομάδα. 2.Χρησιμοποιήστε το χαρτί αέρα για να περιβ

Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες

Όροι πληρωμής: T/T, Western Union

Δυνατότητα προσφοράς: 100000000000PCS

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Ειδικότερα:

Μεταλλουργία

,

Μεθόδους αφαίρεσης

,

Εργαλεία CNC Επεξεργασμένα κοπτήρες άκρων

Υλικό:
Καρβίδιο
Σχήμα:
παραδοσιακό
Μέγεθος:
παραδοσιακό
επικάλυψη:
παραδοσιακό
Χρώμα:
παραδοσιακό
Ετικέτα:
OEM/ODM
Υλικό:
Καρβίδιο
Σχήμα:
παραδοσιακό
Μέγεθος:
παραδοσιακό
επικάλυψη:
παραδοσιακό
Χρώμα:
παραδοσιακό
Ετικέτα:
OEM/ODM
Εργαλεία CNC Τεχνουργήματα τελικής κατασκευής

Προσαρμοσμένα εργαλεία CNC για την συγκόλληση

Τα εργαλεία με συγκοπή χρησιμοποιούνται συνήθως σε εφαρμογές κοπής μετάλλων λόγω της αντοχής και της αποτελεσματικότητάς τους.δημιουργώντας έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ των δύο υλικώνΗ κατασκευή αυτή παρέχει αρκετά πλεονεκτήματα για τις εργασίες κοπής μετάλλων.

  1. Σκληρότητα και αντοχή στην φθορά: Οι ενσωματωμένες υλικά από καρβίδιο που χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα με συγκολλητική συγκόλληση είναι εξαιρετικά σκληρές και έχουν εξαιρετική αντοχή στην φθορά.Μπορούν να αντέξουν υψηλές ταχύτητες κοπής και να διατηρήσουν τις κοφτερές άκρες τους για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εργαλείου.

  2. Αντίσταση στη θερμότητα: Τα μηχανήματα συγκοπής μπορούν να αντέξουν υψηλές θερμοκρασίες που παράγονται κατά τη διάρκεια της κοπής μετάλλου.που τους επιτρέπει να διατηρούν την σκληρότητά τους και τις επιδόσεις κοπής ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες.

  3. Επιδόσεις κοπής: Οι κοφτερές άκρες κοπής των μηχανημάτων συγκοπής παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις κοπής, επιτρέποντας την αποτελεσματική αφαίρεση υλικού και βελτιωμένη παραγωγικότητα.Μπορούν να επιτύχουν υψηλές ταχύτητες κοπής και να παράγουν ακριβή και σταθερά αποτελέσματα.

  4. Πολυσχυτικότητα: Τα εργαλεία με συγκοπή είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών κοπής μετάλλων, συμπεριλαμβανομένης της στροφής, της άλεσης, της τρύπανσης και της πελεκίωσης.από ανοξείδωτο χάλυβα, χυτοσίδηρο, αλουμίνιο και άλλα μη σιδηρούχα υλικά.

  5. Κόστος-αποτελεσματικότητα: Ενώ τα μηχανήματα συγκοπής μπορεί να έχουν υψηλότερο αρχικό κόστος σε σύγκριση με ορισμένα άλλα εργαλεία κοπής, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εργαλείων και η ανώτερη απόδοση συχνά οδηγούν σε χαμηλότερα συνολικά κόστη εργαλείων.Η παρατεταμένη διάρκεια ζωής μειώνει την ανάγκη για συχνές αλλαγές εργαλείων, οδηγώντας σε αυξημένη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση κόστους.

  6. Εύκολη Χρήση: Τα εργαλεία με συγκολλητή είναι συνήθως διαθέσιμα σε τυποποιημένα σχήματα και μεγέθη, καθιστώντας τα εύκολα στην επιλογή και τη χρήση.Μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν όταν φθαρούν χωρίς την ανάγκη για περίπλοκες διαδικασίες επαναχρέωσης ή αποκατάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ τα μηχανήματα με συγκολλητική προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, μπορεί να μην είναι κατάλληλα για όλες τις εφαρμογές κοπής μετάλλων.Άλλες επιλογές εργαλείων, όπως ενσωματωμένες συσκευές καρβιδίου με ευρετήριο, τα εργαλεία από στερεό καρβίδιο ή τα εργαλεία με επικάλυψη.Είναι πάντα σημαντικό να εξετάσει τις ειδικές απαιτήσεις της εργασίας κοπής μετάλλων και να συμβουλευτείτε ειδικούς εργαλείων για να καθορίσει την πιο κατάλληλη λύση εργαλείων.

 

Εργαλεία CNC Τεχνουργήματα τελικής κατασκευής 0

Εργαλεία CNC Τεχνουργήματα τελικής κατασκευής 1

Εργαλεία CNC Τεχνουργήματα τελικής κατασκευής 2

Παρόμοια προϊόντα
Χάλυβες άνθρακα Χάλυβες κράματος 2 φλάουτες Βίντεο
Εργαλεία CNC Τεχνουργήματα τελικής κατασκευής Βίντεο