Να στείλετε μήνυμα
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > μύλος τελών καρβιδίου > Πολυτεχνικές μονάδες δρομολογητή για ομαλή δρομολόγηση συμπίεση προς τα πάνω και προς τα κάτω

Πολυτεχνικές μονάδες δρομολογητή για ομαλή δρομολόγηση συμπίεση προς τα πάνω και προς τα κάτω

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: OEM/ODM

Πιστοποίηση: ISO9001

Αριθμό μοντέλου: Εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs

Τιμή: To be negotiated

Συσκευασία λεπτομέρειες: Προσαρμοσμένο πακέτο

Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες

Όροι πληρωμής: Τ/Τ, Πέιπαλ, Αλίπεϊ

Δυνατότητα προσφοράς: 100000000000PCS

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Ειδικότερα:
Σχήμα:
Τελικό μύλο
Ποσοστό τροφοδοσίας:
Διαφέρει
Υλικό:
Χάλυβας βολφραμίου
Διάμετρος κοπής:
D1-20mm
Συνολικό μήκος:
38-200 χιλιοστά
Ταχύτητα κοπής:
Διαφέρει
επικάλυψη:
AlTiN, TiAIN, Naco, Tin, DLC, προσαρμοσμένο
Υλικό εξεχουσών θέσεων:
Διαφέρει
Σχήμα:
Τελικό μύλο
Ποσοστό τροφοδοσίας:
Διαφέρει
Υλικό:
Χάλυβας βολφραμίου
Διάμετρος κοπής:
D1-20mm
Συνολικό μήκος:
38-200 χιλιοστά
Ταχύτητα κοπής:
Διαφέρει
επικάλυψη:
AlTiN, TiAIN, Naco, Tin, DLC, προσαρμοσμένο
Υλικό εξεχουσών θέσεων:
Διαφέρει
Πολυτεχνικές μονάδες δρομολογητή για ομαλή δρομολόγηση συμπίεση προς τα πάνω και προς τα κάτω

Περιγραφή του προϊόντος:

Σιδερένια με κορυφή καρβιδίου

Αυτά είναι κυκλικά πριονιστικά σπαθιά με καρβιδικά δόντια που συνδέονται με τη λεπίδα.Διαφορετικές διαμορφώσεις δοντιών είναι διαθέσιμες για διατομές, κοψίματα και συνδυασμένες κοψίματα.

Μονάδες δρομολογητή καρβιδίου

Τα κομμάτια δρομολογητή με κοπτικές άκρες καρβιδίου βοηθούν στο σχήμα, τον τρυπισμό και την κοπή διαφόρων προφίλ στο ξύλο.Στρογγυλοποιημένα κομμάτια, και περισσότερα.

Άλλες συσκευές για την κατασκευή καλωδίων

Οι λεπίδες σπασμάτων από καρβίδιο χρησιμοποιούνται σε σπασμούς σπασμάτων για την αφαίρεση υλικού και την επίτευξη μιας ομαλής, επίπεδης επιφάνειας σε ξύλινες σανίδες.Είναι πιο ανθεκτικές από τις λεπίδες HSS και μπορούν να χειριστούν τις λειτουργίες υψηλής ταχύτητας που περιλαμβάνονται στο planing.

Καρβιδικά σιδεράκια

Τα τσιμπιδάκια με κορυφή καρβιδίου χρησιμοποιούνται για την γλυπτική και το σχήμα ξύλου.Διαφορετικά σχήματα και μεγέθη είναι διαθέσιμα για να ταιριάζουν σε διαφορετικές εργασίες ξυλείας.

Εργαλεία στροφής καρβιδίων

Τα εργαλεία ξυλοτροφίας με εισροές καρβιδίου είναι δημοφιλή μεταξύ των ξυλοτροφών.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σχηματίσουν ξύλο σε ένα ελατήριο για να δημιουργήσουν μπολ., σπινθήρες και άλλα γυρισμένα αντικείμενα.

 

Χαρακτηριστικά:

Μαχαίρια εισαγωγής καρβιδίου: Τα μαχαίρια εισαγωγής καρβιδίου χρησιμοποιούνται συνήθως σε μηχανές ξυλουργικής, όπως πλανάρες, συνδετήρες και σχηματοποιητές.Αυτά τα μαχαίρια έχουν αντικαταστάσιμα εισάγοντα από καρβίδιο που παρέχουν κοφτερές άκρες κοπής και μπορούν να περιστραφούν ή να αντικαθίστανται όταν γίνονται βαρετάΤα καρβιδικά μαχαίρια είναι γνωστά για τη μακροζωία τους και την εξαιρετική τους απόδοση κοπής.

Αντιαπορρίμματα καρβιδίου: Τα αντιαπορρίμματα καρβιδίου χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τρυπών αντιαπορρίμματος στο ξύλο.Έχουν ένα πιλοτικό τρυπάνι και μια κορυφή καρβιδίου που δημιουργεί μια διακοσμημένη οπή για βίδες τοποθέτησης ή δημιουργία διακοσμητικών λεπτομερειών.

Εργαλεία Χώρευσης Καρβιδίου: Τα εργαλεία χώρευσης Καρβιδίου είναι εξειδικευμένα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην ξυλοκόπηση για να κενώσουν το εσωτερικό των μπολ, βάζων και άλλων κενών μορφών.Διαθέτουν μακρές λαβές και αντικαταστάσιμα κοπτήρες καρβιδίου που διευκολύνουν την αφαίρεση ξύλινου υλικού και το σχήμα της κενής περιοχής.

Καρβιδωτά ξυραφάκια: Τα ξυραφάκια χρησιμοποιούνται για την εξομάλυνση και την τελική επεξεργασία ξύλινων επιφανειών.Έχουν μια άκαμπτη λεπίδα από καρβίδιο με κοφτερή άκρη που μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να αφαιρέσει τυχόν σκίσματα ή ατέλειες στην επιφάνεια του ξύλου.

Καρβιδιοειδείς σφυρίχτες: Οι σφυρίχτες με καρβιδιοειδείς σφυρίχτες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία σφυρίχτων, οι οποίοι είναι τετράγωνες ή ορθογώνιες τρύπες στο ξύλο για σκοπούς ξυλουργικής.Έχουν άκρες κοπής από καρβίδιο που μπορούν να αντέξουν τις μεγάλες δυνάμεις που εμπλέκονται στην κοπή σαστιών.

Βύσματα V-Groove Carbide: Βύσματα V-Groove με κόψιμες άκρες από καρβίδιο χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία διακοσμητικών V-Grooves ή chamfers σε ξύλο.Χρησιμοποιούνται συνήθως για την κατασκευή πινακίδων ή για την προσθήκη διακοσμητικών άκρων σε έργα ξυλουργικής.

Μπουκάλια χοντρικής ουράς από καρβίδιο: Μπουκάλια χοντρικής ουράς από καρβίδιο χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αρθρώσεων χοντρικής ουράς, οι οποίες χρησιμοποιούνται συνήθως στην κατασκευή επίπλων και ντουλαπιών.Αυτά τα κομμάτια έχουν άκρες κοπής από καρβίδιο που μπορούν να διαμορφώσουν με ακρίβεια την αλληλένδετη αρθρίτιδα.

Κούφια τσιζέλ: Τα κούφια τσιζέλ με καρβίδιο χρησιμοποιούνται σε μηχανές σφυρηλατηρίου ή σε συσσωρευτές σφυρηλατηρίου για την τρυπήση τετραγωνικών ή ορθογώνιων οπών, συνήθως για ξυλουργική σφυρηλατηρίου και τενόν.Έχουν άκρες κοπής από καρβίδιο που παρέχουν καθαρές και ακριβείς κοπές.

Χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τρυπών μεγάλου διαμέτρου στο ξύλο, όπως για πέλματα ή εγκαταστάσεις υλικού.Έχουν άκρες κοπής από καρβίδιο που μπορούν να αφαιρέσουν αποτελεσματικά υλικό και να δημιουργήσουν ακριβείς τρύπες.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Συμβουλές για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα με τα εργαλεία κοπής καρβιδίου

Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία κοπής καρβιδίων, είναι σημαντικό να δίνετε προτεραιότητα στην ασφάλεια και στη διατήρηση της αποτελεσματικότητας.

Φορέστε προσωπικό εξοπλισμό προστασίας (ΑΠΣ)

Πάντα να φοράτε κατάλληλο ΕΠΠ, συμπεριλαμβανομένων γυαλιών ασφαλείας ή γυαλιών προστασίας για την προστασία των ματιών σας από τα ιπτάμενα συντρίμμια και προστασία ακοής για τη μείωση του θορύβου που παράγεται από τα ηλεκτρικά εργαλεία.Μπορεί επίσης να χρειαστείτε μια μάσκα σκόνης ή ένα αναπνευστικό για προστασία από την εισπνοή σκόνης.

Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή

Να εξοικειωθείτε με τις οδηγίες και τις κατευθυντήριες γραμμές του κατασκευαστή για το συγκεκριμένο εργαλείο κοπής καρβιδίου που χρησιμοποιείτε.και οδηγίες συντήρησης.

Ελέγξτε τα εργαλεία πριν τα χρησιμοποιήσετε

Προτού χρησιμοποιήσετε εργαλεία κοπής καρβιδίου, ελέγξτε τα για τυχόν ζημιές, όπως θραύσματα ή αμυδρές άκρες κοπής, χαλαρά ή φθαρμένα μέρη ή σημάδια φθοράς.καθώς ενδέχεται να οδηγήσουν σε μη ασφαλείς λειτουργίες ή σε κακή απόδοση κοπής.

Ασφαλίστε σωστά τα εξαρτήματα

Πρέπει να εξασφαλίζεται ότι το εργασιακό κομμάτι είναι στερεά σφραγισμένο ή τοποθετημένο ώστε να μην κινείται ή να μετατοπίζεται κατά τη διάρκεια της κοπής.Αυτό συμβάλλει στη διατήρηση της σταθερότητας και αποτρέπει ατυχήματα που προκαλούνται από το κομμάτι εργασίας που πετάγεται ή το εργαλείο χάνει τον έλεγχο.

Χρησιμοποιήστε τη σωστή ταχύτητα και ταχύτητα τροφοδοσίας

Τα εργαλεία κοπής καρβιδίων έχουν συγκεκριμένες συστάσεις ταχύτητας και ταχύτητας τροφοδοσίας που παρέχονται από τον κατασκευαστή.Η λειτουργία με τη σωστή ταχύτητα και ταχύτητα τροφοδοσίας εξασφαλίζει βέλτιστες επιδόσεις κοπής και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εργαλείου.Συζητήστε την τεκμηρίωση του εργαλείου ή τον κατασκευαστή για τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

Πάρτε Μικρές, Ελεγχόμενες Περόδους

Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία κοπής καρβιδίου, είναι γενικά ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό να κάνετε πολλαπλές μικρές περάσεις αντί για μια μεγάλη κοπή.Αυτό μειώνει τον κίνδυνο υπερφόρτωσης του εργαλείου και επιτρέπει καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας κοπής.

Αποφύγετε την Υπερθερμία

Για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση, εφαρμόστε λιπαντικά κοπής ή ψυκτικά όταν συνιστάται.και βελτίωση της συνολικής απόδοσης κοπής.

Κρατήστε τα χέρια μακριά από την περιοχή κοπής

Χρησιμοποιήστε κατάλληλα μπαστούνια ώθησης, πτερύγιαή άλλες διατάξεις ασφαλείας για τη διατήρηση ασφαλούς απόστασης από την άκρη κοπής.

Να Αποθηκεύετε και Να Διατηρείτε Κανονικά τα Εργαλεία

Μετά τη χρήση, καθαρίστε τα εργαλεία κοπής καρβιδίου και αποθηκεύστε τα σε στεγνό και ασφαλές μέρος.και να ελέγχετε τακτικά τα εργαλεία για τυχόν σημάδια βλάβης ή φθοράς.

Αναζητήστε Εκπαίδευση και Πρακτική

Αν είστε νέος στο να χρησιμοποιείτε εργαλεία κοπής καρβιδίου ή στη ξυλοτεχνία γενικά, σκεφτείτε να αναζητήσετε κατάλληλη εκπαίδευση ή καθοδήγηση από έμπειρους ξυλουργούς.Εξασκήστε τη χρήση των εργαλείων σε κομμάτια ξύλου πριν εργασθείτε σε πιο σημαντικά έργα.

 

Εφαρμογές:

Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία κοπής καρβιδίου στην ξυλοκομική εργασία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα κοινά λάθη και να τα αποφεύγετε για να διασφαλίσετε ασφαλείς και αποτελεσματικές εργασίες.

 • Λάθος επιλογή εργαλείου: Η χρήση του λανθασμένου εργαλείου κοπής καρβιδίου για μια συγκεκριμένη εργασία μπορεί να οδηγήσει σε κακή απόδοση κοπής, βλάβη στο εργαλείο ή το κομμάτι εργασίας και ενδεχομένως σε μη ασφαλείς συνθήκες.Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κατάλληλο εργαλείο για την συγκεκριμένη εργασία ξυλείας που εκτελείτε.
 • Λάθος ρύθμιση εργαλείου: Η μη ορθή ρύθμιση του εργαλείου κοπής καρβιδίου μπορεί να οδηγήσει σε ανακριβείς κοπές, αστάθεια του εργαλείου ή ακόμη και σπάσιμο του εργαλείου.Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την εγκατάσταση του εργαλείου, συμπεριλαμβανομένης της ορθής σύσφιξης ή ρύθμισης των εξαρτημάτων του εργαλείου.
 • Αμελημένη συντήρηση εργαλείων: Τα εργαλεία κοπής καρβιδίου απαιτούν τακτική συντήρηση, όπως οξύνωση ή αντικατάσταση των ενσωματωμάτων καρβιδίου, καθαρισμό και σωστή αποθήκευση.Η παραμέληση της συντήρησης μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απόδοση κοπήςΑκολουθήστε τις κατευθυντήριες γραμμές του κατασκευαστή για τη συντήρηση του εργαλείου και εκτελέστε τακτικούς ελέγχους για να βεβαιωθείτε ότι τα εργαλεία είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας.
 • Εφαρμογή υπερβολικής δύναμης: Τα εργαλεία κοπής καρβιδίων είναι σχεδιασμένα για να κόβουν αποτελεσματικά με ελάχιστη δύναμη.Αφήστε το εργαλείο και την κορυφή να κάνουν τη δουλειά, και αποφύγετε την πίεση του εργαλείου μέσα από το υλικό.
 • Αγνοώντας τις προφυλάξεις ασφαλείας: Οι προφυλάξεις ασφαλείας δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπονται κατά τη χρήση εργαλείων κοπής καρβιδίου.μη σωστή στερέωση των εργασιακών μερών, ή η μη τήρηση των οδηγιών ασφαλείας μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα και τραυματισμούς.
 • Ανεπαρκής συλλογή σκόνης: Η ξυλουργική εργασία παράγει σημαντική ποσότητα σκόνης, η οποία μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία σας και να επηρεάσει τις επιδόσεις των εργαλείων κοπής καρβιδίων.Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά συστήματα συλλογής σκόνης, όπως ένας αποτρυπαντής ή μια ηλεκτρική σκούπα, για την ελαχιστοποίηση της έκθεσης στην σκόνη και τη διατήρηση της καθαρής περιοχής κοπής.
 • Η βιασύνη ή η έλλειψη συγκέντρωσης: Η ξυλουργική εργασία απαιτεί συγκέντρωση και προσοχή στις λεπτομέρειες.και συμβιβασμένα αποτελέσματα κοπήςΠάρτε το χρόνο σας, μείνετε συγκεντρωμένοι και εργαστείτε με ρυθμό που επιτρέπει ακρίβεια και ακρίβεια.
 • Αμελημένη επιθεώρηση υλικού: Πριν κόψετε σε ένα κομμάτι ξύλου, ελέγξτε το για κρυμμένα καρφιά, βίδες ή άλλα ξένα αντικείμενα.να προκαλέσει αντιδράσειςΕξετάστε προσεκτικά το υλικό και αφαιρέστε κάθε πιθανό κίνδυνο πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κοπής.
 • Παραβλέποντας τη φθορά ή τη φθορά εργαλείων: Η συνεχής χρήση εργαλείων κοπής καρβιδίου που είναι θολά, θραύσματα ή κατεστραμμένα μπορεί να οδηγήσει σε κακή απόδοση κοπής και σε ζημιές ασφάλειας.Ελέγξτε τακτικά τα εργαλεία για σημάδια φθοράς ή ζημιάς, και να τα αντικαταστήσει ή να τα επισκευάσει αμέσως, εφόσον είναι απαραίτητο.
 • Έλλειψη κατάλληλης εκπαίδευσης ή εμπειρίας: Η χρήση εργαλείων κοπής καρβιδίου χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση ή εμπειρία μπορεί να οδηγήσει σε λάθη, ατυχήματα και χαμηλά αποτελέσματα.Εάν είστε νέος στην ξυλουργική ή δεν γνωρίζετε συγκεκριμένα εργαλεία, αναζητούν κατάρτιση, καθοδήγηση ή καθοδήγηση από έμπειρους ξυλουργούς για να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις.

Με την αποφυγή αυτών των συνηθισμένων λαθών και την εξασκή ασφαλή και ορθή χρήση των εργαλείων κοπής καρβιδίου, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία σας ξυλοκομίας, να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα κοπής,και διατηρούν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση
 • Ετικέτα: OEM/ODM
 • Αριθμός υποδείγματος: Εργαλεία καρβιδίου για την ξυλοτεχνία
 • Χώρος προέλευσης: Κίνα
 • Πιστοποίηση: ISO9001
 • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 10PCS
 • Τιμή: Να διαπραγματευτείτε
 • Πληροφορίες συσκευασίας: Προσαρμοσμένη συσκευασία
 • Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες
 • Όροι πληρωμής: T/T, Paypal, Alipay
 • Ικανότητα εφοδιασμού: 100000000000PCS
 • Ποσοστό τροφοδοσίας: Διαφέρει
 • Υλικό κοπής: Διαφορετικό
 • Ταχύτητα κοπής: Διαφέρει
 • Διάρκεια φλάουτα: Διαφέρει
 • Συνολικό μήκος: 38-200 mm

Η εξατομικευμένη υπηρεσία μας για τα εργοστάσια κοπής καρβιδίου καλύπτει εργαλεία κοπής, ταχύτητα κοπής, μήκος φλάουτα, συνολικό μήκος και πολλά άλλα.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση

Το Carbide End Mill παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες παίρνουν το μέγιστο από το προϊόν τους.Η έμπειρη τεχνική ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας και να παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλη την επιλογή, εγκατάσταση και χρήση των προϊόντων μας.

Προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων:

 • Συμβουλές επιλογής: βοήθεια στους πελάτες για την επιλογή του πιο κατάλληλου προϊόντος για την εφαρμογή τους.
 • Οδηγίες εγκατάστασης: παροχή λεπτομερών οδηγιών και συμβουλών επίλυσης προβλημάτων για την εγκατάσταση του προϊόντος.
 • Συμβουλές συντήρησης: παροχή οδηγιών και συμβουλών για τη συντήρηση και την παράταση της ζωής του προϊόντος.
 • Τεχνική υποστήριξη: παροχή βοήθειας για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να έχουν οι πελάτες.
 • Ανταλλακτικά: προμήθεια ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για να εξασφαλιστεί ότι οι πελάτες αξιοποιούν στο έπακρο το προϊόν τους.
 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή:

 • Τα προϊόντα του εργοστασίου Carbide End Mill θα συσκευάζονται σε ένα κουτί που είναι διπλό τοιχωμένο και κατασκευασμένο από κυματοειδή χαρτόνια.
 • Το κουτί θα σφραγιστεί με ταινία για να διασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο παραμένει ασφαλές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
 • Το κουτί θα επισημαίνεται με τη διεύθυνση αποστολής του πελάτη, μαζί με ένα barcode για σκοπούς παρακολούθησης.
 • Τα προϊόντα του Carbide End Mill θα αποσταλούν μέσω μιας αξιόπιστης υπηρεσίας ταχυμεταφορών, με κωδικό παρακολούθησης που παρέχεται στον πελάτη κατά την αποστολή.
 

Γενικά ερωτήματα:

Ερώτηση 1: Τι είναι το Carbide End Mill;

Α1: Το Carbide End Mill είναι ένα είδος εργαλείων από καρβίδιο που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία ξύλου, που παράγεται από OEM/ODM με πιστοποίηση ISO9001.

Ε2: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας;

Α2: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 10PCS.

Ε3: Πόσο κοστίζει;

Α3: Η τιμή θα διαπραγματευθεί.

Ε4: Πόσος χρόνος απαιτείται για την παράδοση;

Α4: Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-15 ημέρες.

Ε5: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής;

Α5: Οι όροι πληρωμής περιλαμβάνουν T/T, Paypal και Alipay.

Παρόμοια προϊόντα
Πάρτε την καλύτερη τιμή