Να στείλετε μήνυμα
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > μύλος τελών καρβιδίου > Στερεόκαρβιδικό τερματικό μύλο Cnc ευθείας δρομολογητής Bit χαρακτική Bit για ξυλουργική

Στερεόκαρβιδικό τερματικό μύλο Cnc ευθείας δρομολογητής Bit χαρακτική Bit για ξυλουργική

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: OEM/ODM

Πιστοποίηση: ISO9001

Αριθμό μοντέλου: Εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs

Τιμή: To be negotiated

Συσκευασία λεπτομέρειες: Προσαρμοσμένο πακέτο

Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες

Όροι πληρωμής: Τ/Τ, Πέιπαλ, Αλίπεϊ

Δυνατότητα προσφοράς: 100000000000PCS

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Ειδικότερα:
επικάλυψη:
AlTiN, TiAIN, Naco, Tin, DLC, προσαρμοσμένο
Σχήμα:
Τελικό μύλο
Υλικό εξεχουσών θέσεων:
Διαφέρει
Διάμετρος κοπής:
D1-20mm
Αριθμός φλάουτων:
1/2/3/4/5/6/8
Τεχνική Γεωμετρία:
Διαφέρει
Διάμετρος του γένους:
Διαφέρει
Μέγεθος φλάουτου:
Διαφέρει
επικάλυψη:
AlTiN, TiAIN, Naco, Tin, DLC, προσαρμοσμένο
Σχήμα:
Τελικό μύλο
Υλικό εξεχουσών θέσεων:
Διαφέρει
Διάμετρος κοπής:
D1-20mm
Αριθμός φλάουτων:
1/2/3/4/5/6/8
Τεχνική Γεωμετρία:
Διαφέρει
Διάμετρος του γένους:
Διαφέρει
Μέγεθος φλάουτου:
Διαφέρει
Στερεόκαρβιδικό τερματικό μύλο Cnc ευθείας δρομολογητής Bit χαρακτική Bit για ξυλουργική

Περιγραφή του προϊόντος:

Εργαλεία καρβιδίου για την ξυλοτεχνία

Τα εργαλεία καρβιδίου έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή για την επεξεργασία ξύλου τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν διάφοροι τύποι διαθέσιμα στην αγορά.Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο συνηθισμένα εργαλεία από καρβίδιο που χρησιμοποιούνται για την ξυλουργική:

  • Πλακέτες πριονιστών με κορυφή καρβιδίου:Χρησιμοποιούνται σε πριονίδια τραπεζιού και πριονίδια μέτρου, μπορούν να κάνουν ακριβείς κοπές σε διάφορους τύπους ξύλου, και μπορούν να ρυθμιστούν για διασταυρώσεις,σπασμένα, ή συνδυασμένες τομές.
  • Μονάδες δρομολογητή καρβιδίου:Τα κομμάτια δρομολογητών με κοπτικές άκρες από καρβίδιο είναι ιδανικά για το σχήμα, το κούρεμα και την κοπή διαφορετικών προφίλ στο ξύλο.
  • Άλλα από τα παρακάτω:Χρησιμοποιούνται σε σφαιρίδια πάχους, αυτές οι λεπίδες καρβιδίου είναι πολύ πιο ανθεκτικές από τις παραδοσιακές λεπίδες χάλυβα υψηλής ταχύτητας (HSS) και μπορούν εύκολα να αντέξουν τις υψηλής ταχύτητας εργασίες κοπής που απαιτούνται για την σφαιρίωση.
  • Καρβιδικά σιδεράκια:Τα τσιμπιδάκια με κορυφή από καρβίδιο είναι ιδανικά για το ξύλο και διατηρούνται πιο κοφτερά για πολύ περισσότερο από τα παραδοσιακά τσιμπιδάκια και είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.
  • Εργαλεία στροφής καρβιδίων:Τα εργαλεία ξυλοτροφίας με εναλλακτικές ίνες καρβιδίου είναι αγαπημένα μεταξύ των ξυλοτροφών.Άλλες συσκευές και συσκευές για την κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών.

Παρόλο που μπορεί να απαιτούν αρχική επένδυση, τα εργαλεία από καρβίδιο διαρκούν περισσότερο, έχουν καλύτερη απόδοση και προσφέρουν καλύτερη αξία μακροπρόθεσμα.

 

Χαρακτηριστικά:

Δοκίμαση από την ατμόσφαιρα:Τα μαχαίρια εισαγωγής καρβιδίου χρησιμοποιούνται ευρέως σε μηχανές ξυλουργικής όπως πλανάρες, συνδετήρες και σχηματιστές, λόγω της υψηλής αντοχής και των κοφτερών ακρών τους.Αντικαθιστώντας τα ενσωματωμένα όταν γίνονται βαρετά μπορεί να βοηθήσει να εξασφαλιστεί ότι λειτουργούν στο καλύτερο δυνατό.

Αντιεξαγωγές καρβιδίων:Χρησιμοποιώντας ένα αντηλιακό βαλβίδιο, δημιουργείτε μια αντηλιακή τρύπα στο ξύλο.για την τοποθέτηση βιδών με το νερό και για την προσθήκη ελκυστικών λεπτομερειών.

Εργαλεία εξάντλησης καρβιδίων:Όταν εκκενώνετε κάτι όπως ένα μπολ ή ένα βάζο, τα εργαλεία εκκενώσεως από καρβίδιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ξυλοκόπημα.Οι μακρές λαβές και τα αντικαταστάσιμα κοπτήρια καρβιδίου σας δίνουν μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο ομαλό φινίρισμα.

Σκουπίδια καρβιδίων:Οι ξυριστικές μηχανές με άκαμπτη, κοφτερή λεπίδα από καρβίδιο διευκολύνουν την ομαλότητα και την τελειοποίηση ξύλινων επιφανειών.

Τεχνουργήματα για τη θανάτωση με υδροξείδιο:Τα τσιμπιδάκια είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη δημιουργία τρυπών, τετραγωνικών ή ορθογώνιων, για ξυλουργική εργασία.Μπορούν να αντέξουν τις μεγάλες δυνάμεις που εμπλέκονται στη θανάτωση και να παρέχουν αιχμηρή, ακριβείς κοψίματα.

Καρβιδικό V-Groove Bits:Όταν χρειάζεται να δημιουργήσετε διακοσμητικά V-grooves σε ξύλο, χρησιμοποιήστε καρβιδικά V-groove bits.

Καρβιδικά κομματάκια πουλιάς:Οι αρθρώσεις με ουρά αρκούδας είναι μια κοινή θέα στα έπιπλα και τα ντουλάπια, τα οποία γίνονται εύκολα με τη βοήθεια των καρβιδικών ουρών.Τα κοπτήρες καρβιδίου παρέχουν κοφτερές άκρες έτσι ώστε η αλληλοσυνδέση να έχει ακριβή σχήμα.

Καρβιδικά κενά τσιζέλ:Χρειάζεστε να δημιουργήσετε ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο σφυρί για να ταιριάξετε σε μια σύνδεση τενόν;Μπορείτε να είστε σίγουροι για ακριβείς κοψίματα.

Καρβιδιοειδείς τρυπάνιες:Η χρήση τρυπών από καρβίδιο θα διευκολύνει την τρύπαση τρυπών μεγαλύτερης διαμέτρου.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό όπως γυαλιά ασφαλείας και προστατευτικό ακουστικό όταν εργάζεστε με ηλεκτρικά εργαλεία.Ελέγξτε τα εργαλεία κοπής καρβιδίου για ορατά σημάδια βλάβης και επανεξετάστε τις γενικές διαδικασίες λειτουργίαςΤο εργαλείο πρέπει να λειτουργεί με τη συνιστώμενη ταχύτητα και ταχύτητα τροφοδοσίας για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.Ελέγχονται οι διαδρομές αντί για ένα μεγάλο κόψιμο και να γνωρίζετε ότι το εργαλείο μπορεί να θερμανθεί με συνεχή χρήση..

Τα λιπαντικά μαγειρέματος και άλλα ψυκτικά πρέπει να εφαρμόζονται όταν είναι απαραίτητο για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.και να χρησιμοποιείτε μπαστούνια ή πτερύγια για να κρατάτε τα χέρια σας μακριά από τον κίνδυνοΜετά από αυτό, αποθηκεύστε και συντηρήστε σωστά τα εργαλεία, και εξασκηθείτε σε κομμάτια σκουπιδιών αν είστε αρχάριοι.

 

Εφαρμογές:

Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία κοπής καρβιδίων στη ξυλοτεχνία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα κοινά λάθη και να τα αποφεύγετε για να διασφαλίσετε ασφαλείς και αποτελεσματικές εργασίες.Πρέπει να δώσουμε προσοχή στα ακόλουθα σημεία::

Λάθος επιλογή εργαλείου:Η χρήση του λάθος εργαλείου κοπής καρβιδίου για μια συγκεκριμένη εργασία μπορεί να οδηγήσει σε κακή απόδοση κοπής, βλάβη στο εργαλείο ή το κομμάτι εργασίας και ενδεχομένως σε μη ασφαλείς συνθήκες.Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κατάλληλο εργαλείο για την συγκεκριμένη εργασία ξυλείας που εκτελείτε.

Λάθος ρύθμιση εργαλείου:Η μη ορθή εγκατάσταση του εργαλείου κοπής καρβιδίου μπορεί να οδηγήσει σε ανακριβείς κοπές, αστάθεια του εργαλείου ή ακόμη και σπάσιμο του εργαλείου.Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την εγκατάσταση του εργαλείου, συμπεριλαμβανομένης της ορθής σύσφιξης ή ρύθμισης των εξαρτημάτων του εργαλείου.

Παραμέληση της συντήρησης εργαλείων:Τα εργαλεία κοπής καρβιδίων απαιτούν τακτική συντήρηση, όπως οξύνωση ή αντικατάσταση των ενσωματωμένων καρβιδίων, καθαρισμό και σωστή αποθήκευση.αυξημένο κίνδυνο ατυχημάτωνΑκολουθήστε τις κατευθυντήριες γραμμές του κατασκευαστή για τη συντήρηση του εργαλείου και εκτελέστε τακτικούς ελέγχους για να βεβαιωθείτε ότι τα εργαλεία είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Εφαρμογή υπερβολικής βίας:Τα εργαλεία κοπής καρβιδίων είναι σχεδιασμένα για να κόβουν αποτελεσματικά με ελάχιστη δύναμη.Αφήστε το εργαλείο και την κορυφή να κάνουν τη δουλειά, και αποφύγετε την πίεση του εργαλείου μέσα από το υλικό.

Αγνοώντας τις Προφυλάξεις Ασφάλειας:Οι προφυλάξεις ασφαλείας δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπονται κατά τη χρήση εργαλείων κοπής καρβιδίου.Η μη τήρηση των οδηγιών ασφαλείας μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα και τραυματισμούς.Πάντα δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια και ακολουθήστε τις συνιστώμενες πρακτικές ασφαλείας.

Ανεπαρκής συλλογή σκόνης:Η ξυλουργική εργασία παράγει σημαντική ποσότητα σκόνης, η οποία μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία σας και να επηρεάσει τις επιδόσεις των εργαλείων κοπής καρβιδίων.όπως αποσβεστήρας σκόνης ή ηλεκτρική σκούπα, ώστε να ελαχιστοποιείται η έκθεση στην σκόνη και να διατηρείται καθαρή η περιοχή κοπής.

Βιασμός ή έλλειψη συγκέντρωσης:Η βιαστική ολοκλήρωση των εργασιών ή η εργασία με αποσπάσματα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο σφαλμάτων, ατυχημάτων και συμβιβασμένων αποτελεσμάτων κοπής.Πάρτε το χρόνο σας., να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να εργάζεστε με ρυθμό που επιτρέπει την ακρίβεια και την ακρίβεια.

Παραμέληση της επιθεώρησης υλικών:Προτού κόψετε σε ένα κομμάτι ξύλου, ελέγξτε το για κρυμμένα καρφιά, βίδες ή άλλα ξένα αντικείμενα.Εξετάστε προσεκτικά το υλικό και αφαιρέστε κάθε πιθανό κίνδυνο πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κοπής.

Χρήση ή ζημιά εργαλείου:Η συνεχής χρήση εργαλείων κοπής από καρβίδιο που είναι θολά, θραυσμένα ή κατεστραμμένα μπορεί να οδηγήσει σε κακή απόδοση κοπής και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια.και να τα αντικαταστήσει ή να τα επισκευάσει αμέσως, όπως απαιτείται.

Έλλειψη κατάλληλης εκπαίδευσης ή εμπειρίας:Η χρήση εργαλείων κοπής καρβιδίου χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση ή εμπειρία μπορεί να οδηγήσει σε λάθη, ατυχήματα και χαμηλά αποτελέσματα.καθοδήγηση, ή καθοδήγηση από έμπειρους ξυλουργούς για την ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων και γνώσεων.

Με την αποφυγή αυτών των συνηθισμένων λαθών και την εξασκή ασφαλή και ορθή χρήση των εργαλείων κοπής καρβιδίου, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία σας ξυλοκομίας, να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα κοπής,και διατηρούν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

 

Προσαρμογή:

Προσφέρουμε OEM/ODM Carbide End Mill για ξυλουργική, η οποία είναι πιστοποιημένη από το ISO9001.Οι όροι πληρωμής είναι T/TΈχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύσουμε 100000000000PCS. Προσφέρουμε διάφορους αριθμούς φλάουτες, κορυφαίο τύπο, συνολικό μήκος και επικάλυψη, όπως AlTiN, TiAIN, Naco, Tin, DLC, εξατομικευμένο.Η γωνία της έλικας μπορεί να είναι 35/38/40/45Ειδικευόμαστε σε κοπτήρες, κοπτήρες δρομολογητών, κοπτήρες δρομολογητών για ξυλουργική εργασία και κοπτήρες δρομολογητών καρβιδίων.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες σε εργοστάσια παραγωγής καρβιδίων

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό κοπτήρα για την εφαρμογή σας.να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για το προϊόν και να απαντά σε τυχόν τεχνικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετεΠαρέχουμε επίσης υπηρεσίες αντιμετώπισης προβλημάτων και συντήρησης για τα προϊόντα μας για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Καταλαβαίνουμε ότι η εύρεση του σωστού εργοστασίου μπορεί να είναι δύσκολη.Θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλεύσουμε για το καλύτερο κοπτικό για την εφαρμογή σας και να σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μαςΕίμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε τυχόν τεχνικές ερωτήσεις.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι επίσης διαθέσιμη για την παροχή υπηρεσιών αντιμετώπισης προβλημάτων και συντήρησης για τα εργοστάσια μας.Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το κοπτήρα αλεύρι σαςΠαρέχουμε επίσης υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης για να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν σας λειτουργεί με τη βέλτιστη απόδοσή του.

Στο Carbide End Mill, δεσμευόμαστε να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών για τα προϊόντα μας.Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή του σωστού κοπτήρα φρένας για την εφαρμογή σαςΠαρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή για το τερματικό εργοστάσιο καρβιδίων:

  • Τα εργοστάσια θα συσκευαστούν σε ένα ανθεκτικό κουτί από χαρτόνι.
  • Το χαρτονάκι θα είναι γεμάτο με προστατευτικό υλικό για να διατηρηθεί το προϊόν ασφαλές κατά τη μεταφορά.
  • Το κουτί θα σφραγιστεί με ταινία για να κρατηθεί ασφαλές.
  • Τα εργοστάσια θα μεταφερθούν μέσω ενός αξιόπιστου μεταφορέα.
 

Γενικά ερωτήματα:

Ερώτηση 1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του Carbide End Mill;Α1: OEM/ODM
Ε2: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του εργοστασίου κορυφής καρβιδίου;Α2: Εργαλεία καρβιδίου για την ξυλοτεχνία
Ε3: Πού βρίσκεται ο τόπος προέλευσης του εργοστασίου κορυφής καρβιδίων;Α3: Κίνα
Ε4: Έχει το Carbide End Mill πιστοποίηση ISO9001;Α4: Ναι, το Carbide End Mill έχει πιστοποίηση ISO9001.
Ε5: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του εργοστασίου κορυφής καρβιδίου;Α5: 10PCS.
Παρόμοια προϊόντα
Πάρτε την καλύτερη τιμή