Να στείλετε μήνυμα
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > μύλος τελών καρβιδίου > Εργαλεία συμπιεσμού για το ξύλο

Εργαλεία συμπιεσμού για το ξύλο

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Μάρκα: OEM/ODM

Πιστοποίηση: ISO9001

Αριθμό μοντέλου: Εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 10pcs

Τιμή: To be negotiated

Συσκευασία λεπτομέρειες: Προσαρμοσμένο πακέτο

Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες

Όροι πληρωμής: Τ/Τ, Πέιπαλ, Αλίπεϊ

Δυνατότητα προσφοράς: 100000000000PCS

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Ειδικότερα:
Συνολικό μήκος:
38-200 χιλιοστά
Υλικό εξεχουσών θέσεων:
Διαφέρει
Υλικό:
Χάλυβας βολφραμίου
Ποσοστό τροφοδοσίας:
Διαφέρει
Τεχνική Γεωμετρία:
Διαφέρει
Σχήμα:
Τελικό μύλο
Κατεύθυνση κοπής:
Διαφέρει
Ταχύτητα κοπής:
Διαφέρει
Συνολικό μήκος:
38-200 χιλιοστά
Υλικό εξεχουσών θέσεων:
Διαφέρει
Υλικό:
Χάλυβας βολφραμίου
Ποσοστό τροφοδοσίας:
Διαφέρει
Τεχνική Γεωμετρία:
Διαφέρει
Σχήμα:
Τελικό μύλο
Κατεύθυνση κοπής:
Διαφέρει
Ταχύτητα κοπής:
Διαφέρει
Εργαλεία συμπιεσμού για το ξύλο

Περιγραφή του προϊόντος:

Σιδερένιο ξύλο με κορυφή καρβιδίου: Είναι κυκλικά ξύλα με δόντια καρβιδίου που συνδέονται με τη λεπίδα.Οι λεπίδες πριονιδιού με κορυφή καρβιδίου είναι διαθέσιμες σε διάφορες διαμορφώσεις δοντιών για διατομές, κοψίματα και συνδυασμένες κοψίματα.

Μονάδες δρομολογητή καρβιδίου: Μονάδες δρομολογητή με κοπτικές άκρες καρβιδίου χρησιμοποιούνται σε δρομολογητές ξυλουργικής για τη διαμόρφωση, το κόψιμο και το κόψιμο διαφόρων προφίλ στο ξύλο.Συμπεριλαμβανομένων των ευθείων κομματιών, κομματάκια, κομματάκια, κομματάκια, και πολλά άλλα.

Ξίφη για το Carbide Planer: Τα ξίφη για το Carbide Planer χρησιμοποιούνται σε ξύλινα πλαίσια πάχους για την αφαίρεση υλικού και την επίτευξη μιας ομαλής, επίπεδης επιφάνειας σε ξύλινες σανίδες.Είναι πιο ανθεκτικές από τις παραδοσιακές λεπίδες χάλυβα υψηλής ταχύτητας (HSS) και μπορούν να αντέξουν τις εργασίες κοπής υψηλής ταχύτητας που απαιτούνται για την επιφάνεια..

Καρβιδιοειδές Τσιζέλ: Τα τσιζέλ με κορυφή καρβιδίου χρησιμοποιούνται για την γλυπτική και το σχήμα του ξύλου.Τα τσιτσιδάκια καρβιδίου είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζουν σε διάφορες εργασίες ξυλείας.

Εργαλεία στροφής καρβιδίου: Τα εργαλεία στροφής ξύλου με ινσέρτες καρβιδίου είναι δημοφιλή μεταξύ των ξυλοτροφών.Χρησιμοποιούνται για το σχήμα ξύλου σε ένα ελαστικό για να δημιουργήσουν μπολ, σπινθήρες και άλλα γυρισμένα αντικείμενα.

 

Χαρακτηριστικά:

Μαχαίρια εισαγωγής καρβιδίου: Τα μαχαίρια εισαγωγής καρβιδίου χρησιμοποιούνται συνήθως σε μηχανές ξυλείας, όπως πλανάρες, συνδετήρες και σχηματιστές.Εισάγματα από καρβίδιοΤα καρβιδικά μαχαίρια είναι γνωστά για την ικανότητά τους ναμακροζωίακαι εξαιρετικές επιδόσεις κοπής.

Αντιαπορρίμματα καρβιδίων: Τα αντιαπορρίμματα καρβιδίων χρησιμοποιούνται γιαΔημιουργεί τρύπες στο ξύλοΈχουν ένα πιλοτικό τρυπάνι και μια κοπής από καρβίδιο που δημιουργεί μια διακοσμημένη οπή για βίδες τοποθέτησης ή δημιουργία διακοσμητικών λεπτομερειών.

Εργαλεία εξάντλησης καρβιδίων: Τα εργαλεία εξάντλησης καρβιδίων είναι εξειδικευμένα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην ξυλοκόπηση για την εξάντλησηΧωρίζετε το εσωτερικό των μπολ, βάζων και άλλων κούφων μορφών.Διαθέτουν μεγάλες λαβές και αντικαταστάσιμα κοπτήρες καρβιδίου που διευκολύνουν την αφαίρεση ξύλινου υλικού και τη διαμόρφωση της κενής περιοχής.

Καρβιδικά ξυριστικά: Τα ξυριστικά χρησιμοποιούνται γιαεξευγενισμόςΈχουν μια άκαμπτη λεπίδα από καρβίδιο με κοφτερή άκρη που μπορεί να αφαιρέσει γρήγορα και αποτελεσματικά τυχόν σχισμές ή ατέλειες στην ξύλινη επιφάνεια.

Καρβιδιοειδείς Τσιζέλες: Τα τσιζέλα με καρβιδιοειδείς τσιζέλες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία τσιζέλων, οι οποίες είναι τετράγωνες ή ορθογώνιες τρύπες στο ξύλο για σκοπούς ξυλουργικής.Τρίχες κοπής από καρβίδιοπου μπορεί να αντέξει τις μεγάλες δυνάμεις που εμπλέκονται στο κόψιμο σφαγίων.

Κάρμπιντ V-Groove Bits: Κάρμπιντ V-Groove Bits με κόψιμες άκρες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία διακοσμητικών V-Grooves ή chamfers σε ξύλο.προσθήκη διακοσμητικών άκρων σε έργα ξυλουργικής.

Καρβιδιοειδές κομματάκια: Τα κομματάκια κομματοειδών χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αρθρώσεων κομματοειδών, τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως στην κατασκευή επίπλων και ντουλαπιών.Τρίχες κοπής από καρβίδιοπου μπορεί να διαμορφώσει με ακρίβεια την αλληλοσυνδεόμενη αρθρώση της αρκούδας.

Κούφια τσιζέλ: Τα κούφια τσιζέλ με καρβίδιο χρησιμοποιούνται σε μηχανές σφυρηλατηρίου ή σε συσσωρευτές σφυρηλατηρίου για την τρυπήση τετραγωνικών ή ορθογώνιων οπών, συνήθως για ξυλουργική σφυρηλατηρίου και τενόν.Έχουν άκρες κοπής από καρβίδιο που παρέχουν καθαρές και ακριβείς κοπές.

Καρβιδιοειδείς τρύπες: Τα τρύπα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τρυπών μεγάλου διαμέτρου στο ξύλο, όπως για πριονίδια ή εγκαταστάσεις υλικού.Τρίχες κοπής από καρβίδιοπου μπορούν να αφαιρέσουν αποτελεσματικά υλικό και να δημιουργήσουν ακριβείς τρύπες οποιουδήποτε μεγέθους.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Χρησιμοποιώντας με Ασφάλεια Εργαλεία Κοπής Καρβιδίου
Φορέστε προσωπικό εξοπλισμό προστασίας (ΑΠΣ)

Πάντα να φοράτε κατάλληλο ΕΠΠ, συμπεριλαμβανομένων γυαλιών ασφαλείας ή γυαλιών προστασίας για την προστασία των ματιών σας από τα ιπτάμενα συντρίμμια και προστασία ακοής για τη μείωση του θορύβου που παράγεται από τα ηλεκτρικά εργαλεία.Μπορεί επίσης να χρειαστείτε μια μάσκα σκόνης ή ένα αναπνευστικό για προστασία από την εισπνοή σκόνης.

Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή

Να εξοικειωθείτε με τις οδηγίες και τις κατευθυντήριες γραμμές του κατασκευαστή για το συγκεκριμένο εργαλείο κοπής καρβιδίου που χρησιμοποιείτε.και οδηγίες συντήρησης.

Ελέγξτε τα εργαλεία πριν τα χρησιμοποιήσετε

Προτού χρησιμοποιήσετε εργαλεία κοπής καρβιδίου, ελέγξτε τα για τυχόν ζημιές, όπως θραύσματα ή αμυδρές άκρες κοπής, χαλαρά ή φθαρμένα μέρη ή σημάδια φθοράς.καθώς ενδέχεται να οδηγήσουν σε μη ασφαλείς λειτουργίες ή σε κακή απόδοση κοπής.

Ασφαλίστε σωστά τα εξαρτήματα

Πρέπει να εξασφαλίζεται ότι το εργασιακό κομμάτι είναι στερεά σφραγισμένο ή τοποθετημένο ώστε να μην κινείται ή να μετατοπίζεται κατά τη διάρκεια της κοπής.Αυτό συμβάλλει στη διατήρηση της σταθερότητας και αποτρέπει ατυχήματα που προκαλούνται από το κομμάτι εργασίας που πετάγεται ή το εργαλείο χάνει τον έλεγχο.

Χρησιμοποιήστε τη σωστή ταχύτητα και ταχύτητα τροφοδοσίας

Τα εργαλεία κοπής καρβιδίων έχουν συγκεκριμένες συστάσεις ταχύτητας και ταχύτητας τροφοδοσίας που παρέχονται από τον κατασκευαστή.Η λειτουργία με τη σωστή ταχύτητα και ταχύτητα τροφοδοσίας εξασφαλίζει βέλτιστες επιδόσεις κοπής και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εργαλείου.Συζητήστε την τεκμηρίωση του εργαλείου ή τον κατασκευαστή για τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

Πάρτε Μικρές, Ελεγχόμενες Περόδους

Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία κοπής καρβιδίου, είναι γενικά ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό να κάνετε πολλαπλές μικρές περάσεις αντί για μια μεγάλη κοπή.Αυτό μειώνει τον κίνδυνο υπερφόρτωσης του εργαλείου και επιτρέπει καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας κοπής.

Αποφύγετε την Υπερθερμία

Για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση, εφαρμόστε λιπαντικά κοπής ή ψυκτικά όταν συνιστάται.και βελτίωση της συνολικής απόδοσης κοπής.

Κρατήστε τα χέρια μακριά από την περιοχή κοπής

Χρησιμοποιήστε κατάλληλα μπαστούνια ώθησης, πτερύγιαή άλλες διατάξεις ασφαλείας για τη διατήρηση ασφαλούς απόστασης από την άκρη κοπής.

Να Αποθηκεύετε και Να Διατηρείτε Κανονικά τα Εργαλεία

Μετά τη χρήση, καθαρίστε τα εργαλεία κοπής καρβιδίου και αποθηκεύστε τα σε στεγνό και ασφαλές μέρος.και να ελέγχετε τακτικά τα εργαλεία για τυχόν σημάδια βλάβης ή φθοράς.

Αναζητήστε Εκπαίδευση και Πρακτική

Αν είστε νέος στο να χρησιμοποιείτε εργαλεία κοπής καρβιδίου ή στη ξυλοτεχνία γενικά, σκεφτείτε να αναζητήσετε κατάλληλη εκπαίδευση ή καθοδήγηση από έμπειρους ξυλουργούς.Εξασκήστε τη χρήση των εργαλείων σε κομμάτια ξύλου πριν εργασθείτε σε πιο σημαντικά έργα.

 

Εφαρμογές:

Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία κοπής καρβιδίου στην ξυλοκομική εργασία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα κοινά λάθη και να τα αποφεύγετε για να διασφαλίσετε ασφαλείς και αποτελεσματικές εργασίες.

  • Λάθος επιλογή εργαλείου: Η χρήση του λανθασμένου εργαλείου κοπής καρβιδίου για μια συγκεκριμένη εργασία μπορεί να οδηγήσει σε κακή απόδοση κοπής, βλάβη στο εργαλείο ή το κομμάτι εργασίας και ενδεχομένως σε μη ασφαλείς συνθήκες.Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κατάλληλο εργαλείο για την συγκεκριμένη εργασία ξυλείας που εκτελείτε.
  • Λάθος ρύθμιση εργαλείου: Η μη ορθή ρύθμιση του εργαλείου κοπής καρβιδίου μπορεί να οδηγήσει σε ανακριβείς κοπές, αστάθεια του εργαλείου ή ακόμη και σπάσιμο του εργαλείου.Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την εγκατάσταση του εργαλείου, συμπεριλαμβανομένης της ορθής σύσφιξης ή ρύθμισης των εξαρτημάτων του εργαλείου.
  • Αμελημένη συντήρηση εργαλείων: Τα εργαλεία κοπής καρβιδίου απαιτούν τακτική συντήρηση, όπως οξύνωση ή αντικατάσταση των ενσωματωμάτων καρβιδίου, καθαρισμό και σωστή αποθήκευση.Η παραμέληση της συντήρησης μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη απόδοση κοπήςΑκολουθήστε τις κατευθυντήριες γραμμές του κατασκευαστή για τη συντήρηση του εργαλείου και εκτελέστε τακτικούς ελέγχους για να βεβαιωθείτε ότι τα εργαλεία είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας.
  • Εφαρμογή υπερβολικής δύναμης: Τα εργαλεία κοπής καρβιδίων είναι σχεδιασμένα για να κόβουν αποτελεσματικά με ελάχιστη δύναμη.Αφήστε το εργαλείο και την κορυφή να κάνουν τη δουλειά, και αποφύγετε την πίεση του εργαλείου μέσα από το υλικό.
  • Αγνοώντας τις προφυλάξεις ασφαλείας: Οι προφυλάξεις ασφαλείας δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπονται κατά τη χρήση εργαλείων κοπής καρβιδίου.μη σωστή στερέωση των εργασιακών μερών, ή η μη τήρηση των οδηγιών ασφαλείας μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα και τραυματισμούς.
  • Ανεπαρκής συλλογή σκόνης: Η ξυλουργική εργασία παράγει σημαντική ποσότητα σκόνης, η οποία μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία σας και να επηρεάσει τις επιδόσεις των εργαλείων κοπής καρβιδίων.Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά συστήματα συλλογής σκόνης, όπως ένας αποτρυπαντής ή μια ηλεκτρική σκούπα, για την ελαχιστοποίηση της έκθεσης στην σκόνη και τη διατήρηση της καθαρής περιοχής κοπής.
  • Η βιασύνη ή η έλλειψη συγκέντρωσης: Η ξυλουργική εργασία απαιτεί συγκέντρωση και προσοχή στις λεπτομέρειες.και συμβιβασμένα αποτελέσματα κοπήςΠάρτε το χρόνο σας, μείνετε συγκεντρωμένοι και εργαστείτε με ρυθμό που επιτρέπει ακρίβεια και ακρίβεια.
  • Αμελημένη επιθεώρηση υλικού: Πριν κόψετε σε ένα κομμάτι ξύλου, ελέγξτε το για κρυμμένα καρφιά, βίδες ή άλλα ξένα αντικείμενα.να προκαλέσει αντιδράσειςΕξετάστε προσεκτικά το υλικό και αφαιρέστε κάθε πιθανό κίνδυνο πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κοπής.
  • Παραβλέποντας τη φθορά ή τη φθορά εργαλείων: Η συνεχής χρήση εργαλείων κοπής καρβιδίου που είναι θολά, θραύσματα ή κατεστραμμένα μπορεί να οδηγήσει σε κακή απόδοση κοπής και σε ζημιές ασφάλειας.Ελέγξτε τακτικά τα εργαλεία για σημάδια φθοράς ή ζημιάς, και να τα αντικαταστήσει ή να τα επισκευάσει αμέσως, εφόσον είναι απαραίτητο.
  • Έλλειψη κατάλληλης εκπαίδευσης ή εμπειρίας: Η χρήση εργαλείων κοπής καρβιδίου χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση ή εμπειρία μπορεί να οδηγήσει σε λάθη, ατυχήματα και χαμηλά αποτελέσματα.Εάν είστε νέος στην ξυλουργική ή δεν γνωρίζετε συγκεκριμένα εργαλεία, αναζητούν κατάρτιση, καθοδήγηση ή καθοδήγηση από έμπειρους ξυλουργούς για να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις.

Με την αποφυγή αυτών των συνηθισμένων λαθών και την εξασκή ασφαλή και ορθή χρήση των εργαλείων κοπής καρβιδίου, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία σας ξυλοκομίας, να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα κοπής,και διατηρούν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

 

Προσαρμογή:

Προσφέρουμε εργαλεία καρβιδίου OEM / ODM για ξυλουργική που είναι πιστοποιημένα από το ISO9001. Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 10PCS για αυτά τα εξατομικευμένα εργαλεία κοπής και η τιμή είναι να διαπραγματευτεί.Το πακέτο μπορεί να προσαρμοστεί και ο χρόνος παράδοσης είναι 7-15 ημέρες. Δεχόμαστε την πληρωμή σε T / T, Paypal, Alipay. Έχουμε μια εξαιρετική ικανότητα εφοδιασμού 100000000000PCS. Η διάμετρος κοπής αυτών των εργαλείων κοπής χάλυβα βολφραμίου είναι D1-20mm,το υλικό κοπής είναι διαφορετικόΗ ταχύτητα κοπής είναι επίσης ποικίλη, το μήκος του φλάουτα είναι ποικίλο και η γωνία της έλικας είναι 35/38/40/45.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για το Carbide End Mill.Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς που έχουν βαθιά γνώση του προϊόντος και των εφαρμογών του.

Παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης προβλημάτων και της υποστήριξης εγκατάστασης, καθώς και συμβουλές σχετικά με τον καλύτερο τρόπο χρήσης των προϊόντων μας σε συγκεκριμένες εφαρμογές.Παρέχουμε επίσης εκπαίδευση για τα προϊόντα μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τα προϊόντα μας..

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τεχνική βοήθεια, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή του εργοστασίου για την απόσβεση καρβιδίων

Το Carbide End Mill συσκευάζεται σε σφραγισμένη πλαστική σακούλα και επισημαίνεται για εύκολη αναγνώριση.Όλα τα δέματα αποστέλλονται μέσω αξιόπιστης υπηρεσίας μεταφορών και είναι ασφαλισμένα για την πλήρη αξία του προϊόντος.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του Carbide End Mill;

Α:Το εμπορικό σήμα του Carbide End Mill είναι OEM/ODM.

Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του εργοστασίου κορυφής καρβιδίων;

Α:Ο αριθμός υποδείγματος του εργοστασίου για την κατασκευή τερματικών σιδηροτροχών με καρβίδιο είναι εργαλεία με καρβίδιο για την επεξεργασία ξύλου.

Ε: Πού βρίσκεται ο τόπος προέλευσης του εργοστασίου καρβιδίου;

Α:Ο τόπος προέλευσης του εργοστασίου κορυφής του καρβιδίου είναι η Κίνα.

Ε: Ποια είναι η πιστοποίηση του εργοστασίου τελικής παραγωγής καρβιδίων;

Α:Η πιστοποίηση του εργοστασίου είναι ISO9001.

Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για το εργοστάσιο τελικής παραγωγής καρβιδίου;

Α:Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για το εργοστάσιο κορυφής καρβιδίων είναι 10PCS.

Παρόμοια προϊόντα
Πάρτε την καλύτερη τιμή