Να στείλετε μήνυμα
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > μύλος τελών χοντροδουλέματος > 30° Στρογγυλοειδής Στρίψιμο Τελικού Στρίψιμο με 4 Τεχνές Τρίψιμο για Αποδοτική Στρίψιμο Καρβιδίου

30° Στρογγυλοειδής Στρίψιμο Τελικού Στρίψιμο με 4 Τεχνές Τρίψιμο για Αποδοτική Στρίψιμο Καρβιδίου

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Τσανγκτσού, Τζιανγκσού, Κίνα

Μάρκα: Supal

Πιστοποίηση: ISO9001

Αριθμό μοντέλου: Σιδηροτροφείο ακατέργασης

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 5PCS

Τιμή: To be negotiated

Συσκευασία λεπτομέρειες: 1PC/TUBE

Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες

Όροι πληρωμής: Τ/Τ

Δυνατότητα προσφοράς: 1000000000PCS/ΜΗΝΑ

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Ειδικότερα:

4 Κόψιμο άκρων και ακατέργαστο τερματικό μύλο

,

Στρογγυλοειδής ακατέργαστη μηχανή κοπής

,

Τεχνική μηχανή για την ακατέργαστη άλεση καρβιδίων

Συνολικό μήκος:
75 χιλιοστά
Γωνία έλικας:
30°
Τύπος άκρου κοπής:
Τετράγωνο
Τελεία επιφάνειας:
Ρα3.2
Εφαρμογή:
Χοντροδούλεμα
Υλικό:
Καρβίδιο
Μέγεθος φλάουτου:
Μακρύ
Ονομασία του προϊόντος:
Σιδηροτροφείο ακατέργασης
Συνολικό μήκος:
75 χιλιοστά
Γωνία έλικας:
30°
Τύπος άκρου κοπής:
Τετράγωνο
Τελεία επιφάνειας:
Ρα3.2
Εφαρμογή:
Χοντροδούλεμα
Υλικό:
Καρβίδιο
Μέγεθος φλάουτου:
Μακρύ
Ονομασία του προϊόντος:
Σιδηροτροφείο ακατέργασης
30° Στρογγυλοειδής Στρίψιμο Τελικού Στρίψιμο με 4 Τεχνές Τρίψιμο για Αποδοτική Στρίψιμο Καρβιδίου

Περιγραφή του προϊόντος:

Σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις

Τα τερματικά μπουλόνια για την ακατέργαση καρβιδίων είναι συνήθως κατασκευασμένα από στερεό καρβίδιο, ένα σκληρό και ανθεκτικό υλικό που είναι σε θέση να αντέχει σε υψηλές ταχύτητες και θερμοκρασίες κοπής,που το καθιστούν κατάλληλο για απαιτητικές εφαρμογές μηχανικής.

Πολλές μονάδες ακατέργασης καρβιδίων έχουν ειδική επικάλυψη που εφαρμόζεται στις άκρες κοπής.Οι κοινές επικάλυψεις περιλαμβάνουν TiAlN (Νιτρίδιο Τιτανίου Αλουμινίου) και TiCN (Νιτρίδιο Τιτανίου Καρβονίου) που συμβάλλουν στην αύξηση της ζωής του εργαλείου μειώνοντας την τριβή, εξαλείφοντας τη θερμότητα και βελτιώνοντας την εκκένωση των τσιπ.

Οι μηχανές αυτές έχουν σχεδιαστεί ειδικά με μια γεωμετρία βελτιστοποιημένη για την απομάκρυνση επιθετικών υλικών.που βοηθά στη διευκόλυνση της αποτελεσματικής εκκένωσης των τσιπ και αποτρέπει την απόφραξη των τσιπ, μειώνοντας παράλληλα τις δυνάμεις κοπής.

Τα εργοστάσια ακατέργασης καρβιδίων έχουν συχνά πολλαπλά φλάουτα, συνήθως τρία ή περισσότερα.περισσότερα φλάουτα μπορεί να οδηγήσει σε μικρότερο φορτίο τσιπ ανά δόντιΕπομένως, είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις δυνατότητες της μηχανής πριν επιλέξουμε τον ιδανικό αριθμό φλάουτων.

Λόγω του ανθεκτικού σχεδιασμού τους, των υψηλών ταχυτήτων κοπής και της επιθετικής εκκένωσης των κομματιών, τα εργοστάσια ακατέργασης καρβιδίων είναι σε θέση να επιτύχουν υψηλό ποσοστό αφαίρεσης μετάλλων και να μειώσουν το χρόνο μηχανικής.

 

Εφαρμογές:

Όταν επιλέγετε ένα εργοστάσιο ακατέργασης καρβιδίων για εφαρμογές κατασκευής πετρωμάτων και καλούπιων, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

 • Συμφωνία υλικού:Η κατασκευή πετρωμάτων και καλούπιων συχνά περιλαμβάνει την εργασία με ένα ευρύ φάσμα υλικών, όπως χάλυβα, αλουμίνιο, κράματα χαλκού και διάφορα εξωτικά υλικά.Είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε ένα καρβίδιο ακατέργαστο τερματικό μύλο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την επεξεργασία των υλικών που χρησιμοποιούνται συνήθως στις διαδικασίες κατασκευής πετρώματος και το καλούπι. Σκεφτείτε την επίστρωση του εργαλείου, τη γεωμετρία και τις παραμέτρους κοπής για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση και η διάρκεια ζωής του εργαλείου για τα υλικά με τα οποία εργάζεστε.
 • Επιχρισμός εργαλείων:Η επιλογή της επικάλυψης του εργαλείου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις επιδόσεις και τη διάρκεια ζωής του εργαλείου ενός εργοστασίου ακατέργασης καρβιδίων.αντοχή στη θερμότηταΕπιλέξτε μια επικάλυψη κατάλληλη για τα υλικά που επεξεργάζονται, καθώς και τις συνθήκες κοπής και την επιθυμητή επιφάνεια.
 • Γεωμετρία και αριθμός φλάουτων:Η γεωμετρία και ο αριθμός φλάουτ του εργοστασίου ακατέργασης καρβιδίου παίζουν κρίσιμο ρόλο στην αποτελεσματική αφαίρεση υλικού και εκκένωση θραύσματος.και σχεδιασμός θραύσης τσιπΗ βέλτιστη γεωμετρία και ο αριθμός των φλάουτων εξαρτώνται από τα υλικά που επεξεργάζονται, τις δυνατότητες της μηχανής και την επιθυμητή ισορροπία μεταξύ του ρυθμού αφαίρεσης του υλικού και της επιφάνειας.
 • Ακαμψία και σταθερότητα:Η κατασκευή πετρωμάτων και καλούπιων συχνά περιλαμβάνει τη μηχανική επεξεργασία πολύπλοκων και περίπλοκων μορφών με στενές ανοχές.Είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα χαλύβδινο roughing τερματικό εργοστάσιο που προσφέρει ακαμψία και σταθερότητα κατά τη διάρκεια των εργαστηριακών εργασιώνΨάξτε για εργαλεία με σταθερό και ανθεκτικό σχεδιασμό που μπορούν να αντέξουν τις κόπτισες δυνάμεις και τις δονήσεις που αντιμετωπίζονται κατά τη διάρκεια των εργασιών ακατέργασης.
 • Παράμετροι κοπής:Εξετάστε τις συνιστώμενες παραμέτρους κοπής που παρέχονται από τον κατασκευαστή του εργαλείου.Μετά τις συνιστώμενες παραμέτρους κοπής θα βοηθήσει να επιτευχθεί βέλτιστη διάρκεια ζωής του εργαλείου, επιφάνειας και τα ποσοστά αφαίρεσης υλικών.
 • Η διάρκεια ζωής του εργαλείου και το κόστος:Η εξισορρόπηση της διάρκειας ζωής και του κόστους του εργαλείου είναι κρίσιμη στην κατασκευή πετρωμάτων και καλούπιων, καθώς αυτά είναι συχνά εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας και υψηλής αξίας.Εκτίμηση της αναμενόμενης διάρκειας ζωής εργαλείων διαφόρων εργοστασίων ακατέργασης καρβιδίων και εξέταση της συνολικής οικονομικής απόδοσηςΕνώ η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εργαλείου είναι επιθυμητή, είναι απαραίτητο να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της απόδοσης του εργαλείου, του κόστους και των ειδικών απαιτήσεων των διαδικασιών κατασκευής πετρώματος και καλούπιας.
 • Συμβουλευτείτε τους ειδικούς εργαλείων:Συνιστάται να συμβουλευτείτε ειδικούς σε εργαλεία, όπως κατασκευαστές εργαλείων ή έμπειρους μηχανικούς, οι οποίοι έχουν εμπειρία στην κατασκευή πετρώματος και καλούπιων.Μπορούν να παρέχουν πολύτιμες γνώσεις και συστάσεις με βάση τις γνώσεις τους για συγκεκριμένα σχέδια εργαλείων, επικαλύψεις και υλικά.
 

Προσαρμογή:

Τελικοί μύλοι ειδικού εργαλείου - Τελικός μύλος ακατέργασης

 • Ετικέτα: Supal
 • Αριθμός μοντέλου: Σιδηροτροφείο
 • Χώρος προέλευσης: Changzhou, Jiangsu, Κίνα
 • Πιστοποίηση: ISO9001
 • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 5PCS
 • Τιμή: Να διαπραγματευτείτε
 • Πληροφορίες συσκευασίας: 1PC/ TUBE
 • Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες
 • Όροι πληρωμής: T/T
 • Ικανότητα εφοδιασμού: 1000000000PCS/MONTH
 • Τύπος κοπής: τετράγωνο
 • Διάμετρος σκελετού: 12 mm
 • Επιχρισμός: TiAlN
 • Εφαρμογή: Ακατέργαστη
 • Αριθμός φλάουτων: 4
 • Ειδικεύεται στην ακατέργαστη χάλυβα και ξύλο.
 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για το μύλο ακατέργασης

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για το προϊόν μας. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία προϊόντος.

 • 24/7 τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email και live chat.
 • Πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη τεχνικών εγχειριδίων και προδιαγραφών προϊόντων.
 • Συνεχιζόμενες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις προϊόντων.
 • Ειδική ομάδα μηχανικών και τεχνικών διαθέσιμη για διαβούλευση.
 • Εκπαίδευση και εγκατάσταση επί τόπου.
 • Δωρεάν δοκιμή και επίδειξη προϊόντος.
 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή:

Πακετάρουμε το Roughing End Mill σε ένα κουτί από χαρτόνι, το οποίο στη συνέχεια σφραγίζεται με πλαστικό περιτύλιγμα για να διασφαλιστεί ότι το προϊόν διατηρείται ασφαλές και ασφαλές κατά τη διάρκεια της αποστολής.Το κουτί τοποθετείται στη συνέχεια σε ένα μεγαλύτερο κουτί από χαρτόνι με αφρό για πρόσθετη προστασίαΤο κουτί τότε επισημαίνεται με το περιεχόμενο και τη διεύθυνση προορισμού και είναι έτοιμο να αποσταλεί.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία του προϊόντος;
Α: Το εμπορικό σήμα είναι Supal.
Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος;
Α: Ο αριθμός μοντέλου είναι Roughing End Mill.
Ε: Πού παράγεται το προϊόν;
Α: Το προϊόν κατασκευάζεται στο Changzhou, Jiangsu, Κίνα.
Ε: Είναι το προϊόν πιστοποιημένο ISO 9001;
Α: Ναι, το προϊόν είναι πιστοποιημένο ISO 9001.
Ε: Πόσα κομμάτια χρειάζονται για την ελάχιστη παραγγελία;
Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 5 κομμάτια.
Παρόμοια προϊόντα