Να στείλετε μήνυμα
Supal (changzhou) Precision tool co.,ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > μύλος τελών καρβιδίου > Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα: Συνθετικά κομμάτια δρομολογητών ξυλουργικής, δημιουργία εξαιρετικών σχεδίων ξυλουργικής

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα: Συνθετικά κομμάτια δρομολογητών ξυλουργικής, δημιουργία εξαιρετικών σχεδίων ξυλουργικής

Λεπτομέρειες προϊόντων

Τόπος καταγωγής: Τσανγκτσού, Τζιανγκσού, Κίνα

Μάρκα: OEM/ODM

Αριθμό μοντέλου: Εργασία ξυλείας

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 5PCS

Τιμή: To be negotiated

Συσκευασία λεπτομέρειες: Ατομικό στοιχείο

Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες

Όροι πληρωμής: Τ/Τ, Western Union, Alipay, Paypal

Δυνατότητα προσφοράς: 1000000000000PCS

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Ειδικότερα:

200 χιλιοστών Σιδηροτροφείο Τελικής Κάρβινου

,

Σιδηροτροφείο κοπής καρβιδίων μετάλλων

Τεχνική Γεωμετρία:
Διαφέρει
Ποσοστό τροφοδοσίας:
Διαφέρει
Υλικό:
Καρβίδιο
Συνολικό μήκος:
38-200 χιλιοστά
Κατεύθυνση κοπής:
Διαφέρει
Μέγεθος φλάουτου:
Διαφέρει
Διάμετρος του γένους:
Διαφέρει
Διάμετρος κοπής:
D1-20mm
Τεχνική Γεωμετρία:
Διαφέρει
Ποσοστό τροφοδοσίας:
Διαφέρει
Υλικό:
Καρβίδιο
Συνολικό μήκος:
38-200 χιλιοστά
Κατεύθυνση κοπής:
Διαφέρει
Μέγεθος φλάουτου:
Διαφέρει
Διάμετρος του γένους:
Διαφέρει
Διάμετρος κοπής:
D1-20mm
Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα: Συνθετικά κομμάτια δρομολογητών ξυλουργικής, δημιουργία εξαιρετικών σχεδίων ξυλουργικής

Περιγραφή του προϊόντος:

Τα εργαλεία καρβιδίου είναι ιδιαίτερα ευεργετικά γιαεφαρμογές ξυλουργικήςλόγω του υψηλού επιπέδου αντοχής τους και της ικανότητάς τους να διατηρούν μια κοφτερή άκρη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά εργαλεία υψηλής ταχύτητας από χάλυβα (HSS).Γι 'αυτό χρησιμοποιούνται συνήθως στη ξυλοτεχνία..

Παραδείγματα εργαλείων από καρβίδιο που χρησιμοποιούνται ευρέως στη ξυλοτεχνία είναι:

  • Σιδερένια με κορυφή καρβιδίου: Αυτές οι λεπίδες διαθέτουν δόντια καρβιδίου τα οποία μπορούν εύκολα να κόψουν πυκνά σκληρά ξύλα και άλλα σκληρά υλικά χωρίς να πιέζουν καθώς αφήνουν ένα καθαρό και ομαλό κόψιμο.
  • Μονάδες δρομολογητή: Αυτός ο τύπος εργαλείου καρβιδίου είναι διαθέσιμος σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών και μορφών· μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε με χειροκίνητους δρομολογητές είτε με μηχανήματα CNC για τη δημιουργία διακοσμητικών άκρων, αυλακώσεων,και άλλα σχήματα σε ξύλο.
  • Εργαλεία στροφής: Αυτά τα εργαλεία βοηθούν στο σχηματισμό ξύλινων σχημάτων στο ελαστικό.παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής και μειώνοντας την ανάγκη συχνής οξείας.
  • Λεπτές για το στρώμα και τη σύνδεση: Οι λεπίδες καρβιδίου στα στρώματα και τις σύνδεσεις είναι ειδικά κατασκευασμένες για να χειρίζονται την ταχύτητα κοπής και την σκληρή φύση της ξυλοτεχνίας.είναι σε θέση να παρέχουν ένα πιο ομαλό φινίρισμα και μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο από τις παραδοσιακές λεπίδες HSS.

Σε μακροπρόθεσμη βάση, τα εργαλεία από καρβίδιο είναι πολύ πιο πλεονεκτικά από τα παραδοσιακά εργαλεία HSS για σκοπούς ξυλείας, υπό την προϋπόθεση αυξημένης αντοχής, ζωής εργαλείου,και αυξημένη απόδοση λαμβάνονται υπόψηΩς εκ τούτου, με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων από καρβίδιο, οι ξυλουργοί μπορούν να επιτύχουν καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα και να μειώσουν σημαντικά τη συχνότητα της οξύνειας ή της αντικατάστασης εργαλείων.

 

Χαρακτηριστικά:

Για την κοπή περίπλοκων σχεδίων από ξύλο, απαιτείται ένα εξειδικευμένο εργαλείο.Μονάδες δρομολογητών από καρβίδιοΤο μικρότερο κομμάτι βοηθά στη δημιουργία πιο ακριβών λεπτομερειών ενώ το υλικό του καρβιδίου προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εργαλείου.

Εάν το έργο σας απαιτεί ένα περιγραφόμενο με άκρη, επιλέξτε ένα κομμάτι με μικρή ακτίνα ή σχήμα χάντρες.Τα κομμάτια του δρομολογητή με λεπτό διάμετρο είναι καλύτερα.. Και αν κάνετε ένα plunge κόψιμο, δοκιμάστε ένα καρβίδιο σπειροειδής plunge δρομολογητή bit με μια λεπτή διάμετρο και μια κοφτερή άκρη.

Για καθαρή κοπή, εργαστείτε με ρηχό βάθος και πιο αργό ρυθμό τροφοδότησης.Συνολικά, το είδοςεργαλείο από καρβίδιοΜε το σωστό εργαλείο, οι ξυλουργοί μπορούν να επιτύχουν κορυφαία αποτελέσματα και να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των κομματιών των δρομολογητών τους.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Τεχνικά δεδομένα εργαλείων από καρβίδιο για την επεξεργασία ξύλουθα ποικίλλειΗ χρήση του εργαλείου μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ανάλογα με τον συγκεκριμένο τύπο εργαλείου και τις απαιτήσεις της εφαρμογής.Γενικά σημεία τεχνικών δεδομένων που πρέπει να ληφθούν υπόψηγια τα κοινά είδη εργαλείων από καρβίδιο που χρησιμοποιούνται στη ξυλουργική:

  • Σιδερένια λεπίδες: Τα σιδερένια λεπίδες καρβιδίου για την ξυλουργική εργασία έχουν συνήθως υψηλό αριθμό δοντιών, που κυμαίνονται από 60 έως 100 δόντια.Τα δόντια είναι συνήθως αλεύρι με μια αρνητική γωνία γάντζου για να μειωθεί η πιθανότητα της ανάκαμψης και να βελτιωθεί η ποιότητα της κοπήςΗ πλάτος της κοπής μπορεί να κυμαίνεται από 1/8" έως 3/16" ανάλογα με τη διάμετρο της λεπίδας.
  • Μονάδες δρομολογητή: Μονάδες δρομολογητή από καρβίδιο για ξυλοκόπηση έχουν μια μεγάλη ποικιλία μορφών και μεγεθών, με διαμέτρους που κυμαίνονται από 1/8 " έως 1".Η διάμετρος του μανδύα θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του δρομολογητή που χρησιμοποιείταιΗ γεωμετρία της κοπής θα ποικίλλει ανάλογα με την ειδική εφαρμογή, όπως ευθεία, σπειροειδή ή σχήματα προφίλ.
  • Εργαλεία στροφής: Τα εργαλεία στροφής καρβιδίου για την ξυλουργική συνήθως έχουν τετράγωνο ή διαμαντένιο σχήμα εισαγωγής με πάχος που κυμαίνεται από 1/8" έως 1/2".Το ένθετο έχει σχεδιαστεί για να περιστρέφεται σε μια φρέσκια άκρη όταν μεθυσμένος, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του εργαλείου.
  • Σκουπίδια για το σχήμα και τη σύνδεση: Τα σκουπίδια για το σχήμα και τη σύνδεση από καρβίδιο για την ξυλοκομική εργασία έχουν συνήθως πάχος 1/8" έως 1/4" και πλάτος 1" έως 2".Ο αριθμός των λεπίδων ανά κοπτήρα θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της μηχανής και το υλικό που πρέπει να κοπεί.

Εκτός από τη γεωμετρία του εργαλείου,άλλα σημεία τεχνικών δεδομένων που πρέπει να ληφθούν υπόψηγια εργαλεία από καρβίδιο για την επεξεργασία ξύλου περιλαμβάνουν τη σύνθεση του υλικού, την επικάλυψη (εάν υπάρχει), τις παραμέτρους κοπής, όπως ταχύτητα και ταχύτητα τροφοδοσίας, καθώς και τις απαιτήσεις τελικής επιφάνειας.Επιλέγοντας το κατάλληλο εργαλείο καρβιδίου και βελτιστοποιώντας τις παραμέτρους κοπής, οι ξυλουργοί μπορούν να επιτύχουν υψηλής ποιότητας αποτελέσματα καινα μεγιστοποιήσουν τη διάρκεια ζωής των εργαλείων τους.

 

Εφαρμογές:

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την επικάλυψη εργαλείων από καρβίδιο που χρησιμοποιούνται στη ξυλοκομική, το καθένα από τα οποία προσφέρει ξεχωριστά οφέλη.

Νιτρικό τιτάνιο (TiN): είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη επίστρωση για εργαλεία καρβιδίου στην ξυλοτεχνία.παρέχει μια ανθεκτική και ανθεκτική στην φθορά επιφάνεια που μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εργαλείουΕπιπλέον, μειώνει την τριβή, αποφεύγοντας έτσι την καύση και βελτιώνοντας την ποιότητα της κοπής.

Καρβονιτρίδιο του τιτανίου (TiCN): Είναι παρόμοιο με το TiN, αλλά διαθέτει ανώτερη αντοχή στην φθορά και επομένως είναι κατάλληλο για την κοπή ακαθαρτικών ουσιών, όπως πλακάκια ή MDF.σε σύγκριση με το TiN, έχει χαμηλότερο συντελεστή τριβής, μειώνοντας έτσι τη συγκέντρωση θερμότητας και βελτιώνοντας την ποιότητα της κοπής.

Διαμαντένιο Καρβόνιο (DLC): Πρόκειται για μια υψηλής λειτουργικότητας επίστρωση που παρέχει εξαιρετική αντοχή στην φθορά και χαμηλή τριβή.για παράδειγμα, σκληρό ξύλο ή στρώματα.

Νιτρικό ζιρκόνιο (ZrN): Η επικάλυψη αυτή παράγει μια σκληρή και ανθεκτική επιφάνεια η οποία είναι κατάλληλη για τον χειρισμό υλικών που εκπέμπουν μεγάλη θερμότητα, όπως σκληρά ξύλα ή στρώματα.Ο συντελεστής τριβής του είναι χαμηλός., βελτιστοποιώντας την ποιότητα κοπής.

Συνοπτικά, η επιλογή της επικάλυψης εξαρτάται από την συγκεκριμένη εφαρμογή και το υλικό που πρέπει να κοπεί.οι ξυλουργοί μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση και τη διάρκεια ζωής των εργαλείων τους και να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Προσαρμογή:

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες Carbide End Mill, με το εμπορικό σήμα OEM / ODM, αριθμό μοντέλου Woodworking, προέλευση Changzhou, Jiangsu, Κίνα.Και η τιμή είναι να διαπραγματευτεί.. Οι λεπτομέρειες συσκευασίας και ο χρόνος παράδοσης είναι ενιαίο στοιχείο και 7-15days αντίστοιχα. Οι όροι πληρωμής περιλαμβάνουν T / T. Έχουμε την ικανότητα εφοδιασμού των 100000000PCS.Η γεωμετρία της κοπής και η ταχύτητα τροφοδοσίας ποικίλλουν μεταξύ τους.Οι επιλογές επίστρωσης κυμαίνονται από AlTiN, TiAIN, Naco, Tin, DLC έως εξατομικευμένες.

Το Carbide End Mill μας είναι κατασκευασμένο από χάλυβα βολφραμίου, το οποίο παρέχει ανώτερα εργαλεία κοπής και τελικό μύλο.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Στο Carbide End Mill, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνικής υποστήριξης και επιλογών εξυπηρέτησης για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.Η ομάδα μας από έμπειρους μηχανικούς είναι διαθέσιμη για την παροχή τεχνικών συμβουλών και βοήθειας με την επιλογή του προϊόντοςΠαρέχουμε επίσης τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαδικτυακής συνομιλίας, καθώς και επιτόπια εξυπηρέτηση για πιο περίπλοκα ζητήματα.προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών κατάρτισηςΑνεξάρτητα από τις ανάγκες σας, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα σας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή του εργοστασίου κορυφής καρβιδίου

Το Carbide End Mill συσκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο, ενισχυμένο κουτί από χαρτόνι, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το προϊόν από οποιαδήποτε βλάβη.Κάθε συσκευασία είναι επισήμαντη με τα στοιχεία του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του σειριακού αριθμού, του μοντέλου και του μεγέθους του εργοστασίου.

Το Carbide End Mill αποστέλλεται χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη και γρήγορη υπηρεσία παράδοσης.Ο αριθμός παρακολούθησης παρέχεται στον πελάτη για την παρακολούθηση της αποστολής.

Παρόμοια προϊόντα
Πάρτε την καλύτερη τιμή