Να στείλετε μήνυμα
Supal (Changzhou) Precision Tools Co.,Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ο επικεφαλής κόπτης άλεσης σφαιρών μεγάλου χάλυβα είναι κατάλληλος για τη λεπτή επεξεργασία άλεσης από σταθεράς μορφής
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Ms. Alice Zhong
Φαξ: 86-519-88881897
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ο επικεφαλής κόπτης άλεσης σφαιρών μεγάλου χάλυβα είναι κατάλληλος για τη λεπτή επεξεργασία άλεσης από σταθεράς μορφής

2023-07-10
Latest company news about Ο επικεφαλής κόπτης άλεσης σφαιρών μεγάλου χάλυβα είναι κατάλληλος για τη λεπτή επεξεργασία άλεσης από σταθεράς μορφής

Σε σύγκριση με τα τυποποιημένα κοπτήρια, τα κοπτήρια υψηλής ταχύτητας με κεφαλή σιδηροτροφικής σφαίρας χαρακτηρίζονται από:

Η εμφάνιση είναι απλή, φωτεινή, μοναδική, νέα και στρωμένη.

Η γεωμετρική ακρίβεια αυξάνεται κατά 40% σε σύγκριση με τα τυποποιημένα προϊόντα.

Αυξήστε την ομαλότητα των μπροστινών και πίσω γωνιών, κάνοντας την λεπίδα κοφτερή και ελαφρώς ζωηρή.

Το πλάτος της πίσω γωνίας αυξήθηκε κατά 15%.

Μετά την μοναδική διαδικασία, η διάρκεια ζωής είναι διπλάσια από την κανονική μηχανή αλεξιπρίωσης, η οποία έχει υψηλή απόδοση κόστους.

Γενικός εξοπλισμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραδοσιακές μεθόδους άλεσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξοπλισμό CNC.

Το κοπτήρα φρένου χρησιμοποιείται για την επεξεργασία υλικών υψηλής σκληρότητας και η σκληρότητα HRC50 ~ 55 βαθμούς επεξεργασίας του εργασιακού μεγέθους.

Χρησιμοποιήστε νέα επικάλυψη ZUI και πρώτες ύλες χάλυβα βολφραμίου νανοκατηγορίας.

Χρησιμοποιώντας σχεδιασμό μικρής άκρης, κατάλληλο για αλεύρι υψηλής ταχύτητας, μπορεί επίσης να επιτευχθεί ξηρή κοπή.

Η κοπριά με το κεφάλι και τη διάμετρο της είναι σχεδιασμένη με αιχμηρή στρογγυλεμένη γωνία (μικρή γωνία R).Το κοπτήρα φρεναρίσματος με κεφαλή σφαίρας μικρής διαμέτρου μπορεί να μειώσει τη λεπίδα και να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του εργαλείου.

Το κοπτήρα ατσάλινης σφαίρας υψηλής ταχύτητας μπορεί να ατσάλι, χυτοσίδηρο, χάλυβα άνθρακα, κράμα χάλυβα, χάλυβα εργαλείων και γενικό σίδηρο, ανήκει στο κατακόρυφο κοπτήρα ατσάλι.Το κοπτικό κοπτήρα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας.

Κεφαλή σφαιρίδας χάλυβα υψηλής ταχύτητας και κοπτήρας φρένασης: ευρέως χρησιμοποιούνται για διάφορες καμπυλωτές επιφάνειες, επεξεργασία αυλακώσεων τόξου.

Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες: ZUI υψηλή θερμοκρασία 450-550/500-600 βαθμούς Κελσίου.

Η λεπίδα της υψηλής ταχύτητας ατσάλινης κεφαλής κόψιμο κόπτης γωνία R μεγάλη είναι ισχυρότερη από την άκρη του κόπτη άκρη, και δεν είναι εύκολο να καταρρεύσει, δηλαδή,η διάρκεια ζωής είναι σταθερή σε σχέση με το κοπτήρα τελικής άλεσηςΕπιπλέον, όταν χρησιμοποιείται για 3D επεξεργασία, η περιοχή επεξεργασίας του μαχαιριού μπάλας είναι R Corner λεπίδα, διαφορά επεξεργασίας και βάθος κοπής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερες τιμές.Η αποδοτικότητα της επεξεργασίας βελτιώνεται και η ποιότητα της επιφάνειας επεξεργασίας βελτιώνεται.